Lala Kent dëshiron të "krijojë një familje pa një burrë të përfshirë"

Klea

Lala Kent dëshiron të “krijojë një familje pa një burrë të përfshirë”

Lala Kent është një yll i Vanderpump Rules dhe një grua e pavarur. Është rruga e saj apo autostrada dhe në fund të saj ditë, kjo është mënyra e vetme. Dhe ju e dini çfarë, kjo është krejtësisht e lezetshme. Lala ka qëndruar shumë më vete dhe ajo ishte mirë derisa erdhi Randall Emmett.

Lala dhe burri i saj ishin së bashku për disa vjet. Ata ishin të fejuar dhe kishin një copë të vogël të ëmbël të quajtur Oqeani. Por marrëdhënia e Rand-it dhe Lalës pati një BAC prej 1.57 dhe Lala vendosi se ishte koha të kthjellohej. Shkëlqimi u zbeh në marrëdhënien e tyre sapo dikush po mendonte me kokë të pastër dhe përfundimisht Lala dhe Rand u ndanë. Ajo nuk mori shumë nga koha e saj me atë budalla, por u bë nënë dhe tani ajo dëshiron më shumë. I Dërguari i ka detajet.

Më shumë bizele në bishtin e saj

Lala do një fëmijë tjetër, por nuk do që një burrë të shkojë me të. Gjatë rrjedhës së rritjes së Ocean-it si nënë beqare, Lala shpesh mendon të ketë një fëmijë të dytë. Dikush mund të mendojë se duhet një partner mashkull, por Lala po mendon jashtë kutisë proverbiale.

“Nuk ka vend për një burrë. Unë do të doja të zgjeroja familjen time dhe do të doja që një burrë të mos ishte pjesë e kësaj. E di që tingëllon shumë e çuditshme, por unë do të doja të ndërtoja një perandori dhe të krijoja një familje pa një burrë të përfshirë”, filloi Lala.

Tingëllon mirë nëse ajo është e gatshme për sfidën. Shumë gra ngrenë vezët e tyre pa përfshirë një figurë mashkullore dhe bëjnë mjaft mirë. Kështu që tani ajo po shikon opsionet. Bashkë yjet Scheana Shay dhe Ariana Madix kanë ngrirë të dy vezët e tyre, kështu që Lala mund të shkonte gjithmonë në atë rrugë.

Aktualisht, Lala “po përpiqet të vendosë se si do të jetë struktura ime familjare. Pasi ta zgjidh këtë, atëherë do të ndjek rrugën me tulla të verdha kudo që të më çojë,” shpjegoi ajo. “Ka shumë mënyra të ndryshme që ju mund të zgjeroni familjen tuaj. Ju zgjidhni rrugën për ta bërë këtë. Pastaj shpresojmë se do të kemi një fëmijë të ri të vogël në përzierje.”

Ora po troket

Mund të bëhet me një sistem të mirë mbështetës dhe duke pasur rosat tuaja në një rresht. Të jesh esëll për më shumë se pesë vjet është një hap jashtëzakonisht i bukur. Pavarësisht prirjes së Lalës për të treguar anën e saj më të çuditshme në televizion, ajo personalisht ka arritur shumë larg.

Ajo vazhdoi, “Dallimi më i madh është se unë e di se çfarë dua. Unë e di si të arrij atje, kam mjete që nuk i kam pasur kur pija apo kur isha më i ri.” Ajo shtoi: “Nuk kam kohë”.

“Unë e shikoj kohën time si një luks ku nuk e shikoja kështu më parë, nuk më intereson kush je, çfarë bën apo çfarë ke. Nëse nuk i shtohesh botës sime, mund të godasësh gurët sepse kam vende për të shkuar,” tha Lala.