Lala Kent

Klea

Lala Kent BLASTON Fansat e 'Vanderpump Rules' që pretendojnë se ajo nuk kishte asnjë histori në sezonin 11!

Në një diskutim të sinqertë për të Jepu atyre Lala podcast, Lala Kent zhytur në kompleksitetin e Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11, duke adresuar pyetjet e vështira të fansave dhe duke hedhur dritë mbi pengesat me të cilat ballafaqohet aktori mes dinamikave personale të trazuara.

Lala Kent

Duke reflektuar për sezonin, Lala, 33, pranoi vështirësitë me të cilat ballafaqohej aktori në ruajtjen e historive kohezive mes pasojave nga Tom Sandoval's afera shumë e publikuar me Rachel “Raquel” Leviss.

“Ky sezon ishte jashtëzakonisht i vështirë. Asnjëri prej nesh nuk ishte vërtet në gjendje të kishte një histori, ” Lala zbuluar në episodin e fundit të podcast-it të saj. “Duhej të flisnim për (Skandoval). Nuk ishte as një ndarje në grup. Kjo e kishte shkatërruar grupin.”

Lala Kent

Pasojat e Sandoval's veprimet jehonë në të gjithë kastin, duke lënë në hije narrativat individuale dhe duke shkaktuar një efekt valëzim në dinamikën e grupit.

“Unë as nuk di si t'i përgjigjem kësaj pyetjeje, sepse shumë herë kishte shumë prej nesh që u përpoqën të kalonin duke folur për këtë, dhe ne thjesht nuk mundëm.” Lala vajtoi. “Ne nuk mundëm.”

Lala Kent

Ndërsa sezoni ofroi paraqitje të shkurtër te Lales udhëtimin personal, duke përfshirë ndjekjen e saj për një fëmijë të dytë nëpërmjet IUI, ajo theksoi sfidat e lundrimit të rritjes personale mes narrativës gjithëpërfshirëse të dominuar nga Tom's skandal.

“Jeta ime, në këtë moment në kohë, doja të kisha një fëmijë. Unë po shkoja në një rrugë shërimi dhe po zhyta në atë që është realiteti im, duke u përpjekur të largoja shumë zemërimin,” reflektoi ajo.

Lala Kent

Pavarësisht përpjekjeve për t'u larguar nga skandali, kasti e gjeti veten të tërhequr vazhdimisht në diskutimet rreth Tom's veprime, duke ndërlikuar harqet e tyre individuale të historisë.

“Fatkeqësisht, diçka që Tom Sandoval shkatërroi dinamikën e grupit. Dhe për fat të keq, dhe për fat, ne filmojmë një shfaqje televizive të bazuar në këtë grup. Nuk kishte asnjë shmangie nga biseda, ” Lala shpjegohet.

Lala Kent

Duke pranuar tendosjen e balancimit të betejave personale me kërkesat e televizionit të realitetit, Lala lavdëroi kolegët e saj të kastit për qëndrueshmërinë e tyre në mes të rrethanave sfiduese.

“Kur duhet t'i kombinosh të dyja, është vërtet e vështirë. Sidomos kur diçka aq traumatike si Sandoval ndodh në një grup njerëzish që njihen me njëri-tjetrin për një dekadë më shumë, duke filmuar një shfaqje për 11 vjet,” tha ajo.

Lala Kent

Përveç adresimit të pyetjeve të fansave, Lala i qëndroi gjithashtu kritikave të saj për e Ariana Madix qasje ndaj xhirimeve, duke theksuar sfidat kolektive me të cilat përballet kasti gjatë gjithë sezonit.

te Lales njohuritë i bëjnë jehonë zbulimeve të fundit nga Scheana Shay, e cila ndau përvojat e saj duke lundruar në presionet e sezonit 11 mes frikës së anulimit të shfaqjes.

Lala Kent

Si e ardhmja e Rregullat e Vanderpompës Sezoni 12 mbetet i pasigurt, për momentin është në pauzë.