Lala Kent akuzon Pump Rules Ylli i aktrimit për kamerat

Klea

Lala Kent akuzon Pump Rules Ylli i aktrimit për kamerat

Lala Kent mori të shtëna në një nga partnerët e saj në Rregullat e Vanderpompës Ribashkimi i sezonit 11. Natyrisht, ata që ishin në hap me lajmet e Rregullave të Pompës e dinin tashmë këtë.

Vetëm pak javë më parë Lala konfirmoi sherrin e përfolur me Ariana Madix teksa xhironte ribashkimin. Megjithatë, bazuar në disa detaje të reja që Scheana Shay solli në tryezë, Ariana mund të mos ishte e vetmja.

Thuhet se Lala ka sulmuar një nga aktorët e saj për sjellje të ndryshme larg kamerave – një mëkat kardinal për një yll të supozuar të 'realitetit'. Shihni gjithçka që Scheana ishte e gatshme të zbulonte më poshtë.

Scheana ngacmon një ribashkim që e frikësoi

Në podkastin e saj, Scheananigans, Scheana u zhyt në mishin e Lalës me një kostar dhe kokëfortësinë e saj të përgjithshme në sezonin 11. Ajo shpjegoi se Lala “nuk e duron BS. Dhe siç ishte i gjithë sezoni, dua të them, ishte i vështirë. [She] dhe kam qenë me të vërtetë në pozicione të vështira shpesh.”

“Dhe, më duket sikur po thua një gjë jashtë kamerës dhe një gjë tjetër në kamera, sepse nuk dëshiron të kundërshtosh, e di, çfarë është e njohur me audiencën, dua të them, ajo do ta thërrasë atë. . Dhe kjo është pikërisht ajo që ajo bëri në ribashkim.”

Scheana pranoi se, pavarësisht nga emocionet e saj për njerëzit për të parë ribashkimin, ishte e vështirë, “sepse ishte një moment kur sapo kuptova se duhet të flas dhe kam shumë frikë”. Sa i përket asaj se kush sillej ndryshe në kamera dhe jashtë saj, Scheana i la fansat të spekulojnë.

Duke marrë parasysh konfirmimin e Lalës se ajo u fut me Arianën në ribashkim, fare mirë mund të jetë ajo. Mund të jetë gjithashtu dikush tjetër që vepron si anëtar i ekipit Ariana, por ndoshta vepron ndryshe pas dyerve të mbyllura.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.