Lala Kent akuzon Bethenny Frankel për 'shfrytëzim' të Rachel Leviss

Klea

Lala Kent akuzon Bethenny Frankel për ‘shfrytëzim’ të Rachel Leviss

Lala Kent ka dalë duke lëkundur pas Rachel Leviss, e njohur më parë si Raquel, foli. Por ajo nuk do të ndjekë ish-bashkëjetorin e saj në Vanderpump Rules. Në vend të kësaj, ajo ka disa fjalë të ashpra Bethenny Frankelgruaja që i dha Rakelës një platformë për të folur.

Le ta pranojmë, çdo podcast brenda sferës së realitetit televiziv do të kishte shfrytëzuar mundësinë për të pasur Rachel si mysafire. Ajo nuk ishte parë apo dëgjuar prej muajsh pas ribashkimit të Sezonit të 10-të të Pump Rules. Pra, a po ndihmonte Bethenny nga mirësia e zemrës së saj? Apo kishte një motiv të fshehtë? Lala mendon se është kjo e fundit dhe shkoi në podkastin e saj për të thënë fjalën e saj.

Lala mendon se Bethenny dëshiron të krijojë një “narrativë”

“Bethenny e shfrytëzoi plotësisht atë vajzë përsëri,” filloi Lala. “Për mua, ajo u ul atje dhe më tha, ‘E di çfarë, kjo vajzë? Ajo do të jetë e lehtë për t’u manipuluar – sepse unë jam Bethenny Frankel – ajo po ngec. Ajo do të jetë e lehtë për t’u manipuluar Historia e saj është e çmendur, edhe pse ajo e solli atë mbi vete, dhe kjo do të jetë mënyra e përsosur për mua për ta vendosur atë në narrativën që po përpiqem të krijoj’.”

Lala vazhdoi se ishte “e pikëlluar” pas ndërprerjes së intervistës, sepse ajo ka qenë gjithmonë një fanse e Bethenny. Ajo e komplimentoi atë si dikush që “gjithmonë kishte kuptim, ishte një argumentues i madh, ishte jashtëzakonisht inteligjente”.

“Ndihesha sikur Bethenny vërtet u përpoq ta shtynte atë në një drejtim të caktuar, dhe Raquel duke qenë dikush që – nuk e di nëse mori një diagnozë nga ai institucion apo jo – ajo është shumë e lehtë për t’u manipuluar, dhe ju shprehni fjalë atje dhe ajo thotë, ‘Po, kështu ndihem.’ Dhe është si, por ju nuk e bëni. Po të thuhet të ndihesh në një mënyrë të caktuar dhe po udhëhiqesh në një drejtim që nuk mendoj se është i shëndetshëm për ty,” shpjegoi Lala.

“Nuk e di pse dikush do ta lejonte atë ta bënte atë intervistë… ajo është shumë e pambrojtur tani.”

Ndërsa Lala mund të ketë një pikë, ajo mund të mos jetë personi më i mirë për ta çuar atë në shtëpi. Ajo është shumë e përfshirë në situatën për ta trajtuar atë nga një këndvështrim i paanshëm. Me këtë në mendje, do të duhen disa njerëz të tjerë që të flasin, jashtë universit VPR, për t’i bërë këto pika të vlefshme për Bethenny. Kyle Cooke ishte një fillim i mrekullueshëm.