Kyle Viljoen i Below Deck Med thotë se ai dhe Natalya Scudder janë 'përsëri miq'

Klea

Kyle Viljoen i Below Deck Med thotë se ai dhe Natalya Scudder janë ‘përsëri miq’

Nën kuvertën e Mesdheut, shikuesit mund të jenë të qetë në sigurinë që zier Natalya Scudder dhe Kyle Viljoen i kanë dhënë fund konfliktit të tyre. Ngjarjet fatkeqe të sezonit 8 që çuan në një pauzë të përkohshme të miqësisë së tyre janë uji nën urë. Dhe të dy zierjet po shpallin ndjenjat e tyre të reja të vullnetit të mirë ndaj njëri-tjetrit.

Pas një zënke veçanërisht të keqe që ndodhi në kamera gjatë sezonit 8, Natalya zgjodhi të largohej nga varka. Kapiteni Sandy Yawn e mbajti Kyle përreth, por vuri në dyshim taktikat e tij të ngacmimit dhe i dha atij një goditje të fundit për të ndryshuar mënyrat e tij. Ndoshta kjo e bëri atë të mendojë, por në kohë reale ka kaluar një vit nga xhirimet. Çfarë ka ndryshuar realisht mes dyshes?

Të dy miqtë e kanë kaluar “përtej kësaj”

Sikur të përkonte me publikimin e trailerit të mes-sezonit, Kyle doli publikisht në Instagram për të zbuluar një seri fotosh të tij duke u shoqëruar me Natalya. Në mbishkrim, ai siguroi ndjekësit e tij se ata e kanë korrigjuar miqësinë e tyre.

“Ka qenë një vit në krijim, por koha shëron shumicën e plagëve megjithatë, ne jemi të lumtur që jemi kthyer sërish si miq,” shkroi ai.

Kyle e kuptoi se koha ishte e keqe gjatë xhirimeve dhe të dyja palët kishin probleme në jetën e tyre personale. Më e rëndësishmja, Natalya u detyrua në një “marrëdhënie të hapur” në të cilën ajo as nuk ndihej rehat dhe as nuk kishte të njëjtën liri si partneri i saj.

“Ne të dy e kuptuam se po kalonim vështirësitë në kohën kur sezoni filloi një vit më parë, veçanërisht në jetën tonë personale, por ishim shumë të lumtur që ne kemi për t’u mbështetur tek njëri-tjetri, tani më shumë se kurrë,” vazhdoi Kyle.

Duket se të dy do të kalojnë pushimet së bashku. Vendasja nga Afrika e Jugut vazhdoi: “Ne jemi të lumtur që jemi përsëri së bashku dhe shpresojmë që kohët pozitive, të çmendura dhe jashtëzakonisht të shkëlqyera janë përpara. Një fillim i hershëm i vitit të ri me kujtime të reja.”

Së fundi, ylli i reality TV falënderoi ndjekësit e tij për fjalët e tyre mbështetëse. Kyle gjithashtu ka qenë duke u marrë me çështje serioze mjekësore dhe u diagnostikua me Sindromën Stevens-Johnson.

“Faleminderit që keni kaluar të gjitha me Ne dhe mesazhet e kujdesshme. Shumë dashuri për ju! Nat & Kyle”, ka përfunduar ai postimin.

Merreni të hënat mesdhetare poshtë kuvertës në 9/8c në Bravo.