Kyle Viljoen i Below Deck Med është martuar fshehurazi me Zachary Riley

Klea

Kyle Viljoen i Below Deck Med është martuar fshehurazi me Zachary Riley

Urime të porsamartuarve!

Kyle Viljoen mund të ketë pasur një sezon charter të mbushur me dramë në Below Deck Mediterranean, por në shtëpi, ai ka qetësinë dhe lumturinë e një individi të martuar lumturisht.

Por Bravolebriteti dhe burri i tij, Dr Zachary Riley, vendosi të mbajë të renë e tyre të fshehtë për gati një vit. Ja pse.

“Një ceremoni do të vijë,” zbuloi Kyle

Zierja e dytë Below Deck Med më në fund shpërndau fasulet më 12 janar me një postim në Instagram nga dita e tyre e dasmës. Ka disa foto të Kyle dhe Zachary duke u puthur jashtë Bashkisë, New York City.

“Po, e patë mirë. Pothuajse një vit martesë para se të derdhnim fasulet!” Kyle filloi titullin për postimin e tij. “Një ditë kur dy jetë individuale u bashkuan në një histori të bukur. Mund të mos jetë konvencionale apo një histori tipike dashurie, por është e jona.”

Por ndjenja e dëshirës për një festë të ndërlikuar bëri që çifti të ndalonte transmetimin e lajmeve të tyre të lumtura për familjen dhe miqtë.

“Për muaj të tërë e mbajtëm atë mes vetëm tre prej nesh (përfshirë shoqen e tyre të mirë dhe dëshmitaren Marissa) sepse nuk mendonim se kjo histori ishte vizioni ynë se si do të dukej martesa jonë. Ne donim diçka më madhështore, diçka më të paharrueshme, diçka më shumë ne,” shpjegoi Kyle.

Por ata erdhën për të vendosur “se një ceremoni nuk është ajo që e bën martesën”.

“Ka të bëjë me njerëzit rreth nesh,” vazhdoi jahti. “Kur më në fund i thamë familjes dhe miqve tanë ishte një mbingarkesë emocionale. Mbështetja dhe dashuria që ata na treguan ishte gjithçka që mund të kishim kërkuar. Tani është koha për të fshirë dhe për ta ndarë atë me të gjithë ju.”

Kjo nuk do të thotë që Kyle dhe Zachary nuk do të planifikojnë një festë të veçantë. Vendasja nga Afrika e Jugut përfundoi: “Po, do të vijë një ceremoni. Por tani për tani, kështu u bëmë Z. dhe Z. Viljoen-Riley!”

Merr “Blow Deck Mediterranean”, të hënën në 9/8c në Bravo.