Kyle Richards u pa duke bërtitur në Dorit Kemsley gjatë xhirimeve

Klea

Kyle Richards u pa duke bërtitur në Dorit Kemsley gjatë xhirimeve

Për disa arsye, ne e prisnim në mënyrë legjitime Kyle Richards dhe Dorit Kemsley's miqësi për t'u përmirësuar Amvise të vërteta të Beverly Hills Sezoni 14. Ne menduam se ata do të ishin në gjendje të lidheshin për faktin se të dy martesat e tyre ishin shkatërruar. Është e qartë se nuk është kështu. Një fanse i kapi zonjat teksa po filmonin dhe ata panë Kyle duke u përplasur plotësisht me ish-zonjën e saj. Nuk duket mirë për këta të dy.

Kyle doli

Bëj thirrje kujtdo që e ka kapur këtë video, duke bërë vërtet punën e çizmeve në tokë. Në klip, të gjitha zonjat e sezonit 14 ishin ulur në një formacion në formë U në dhomën famëkeqe Viper në Los Angeles. Të gjithë ishin të përfshirë, duke përfshirë shtëpiaken e re dhe ish-ekzekutivin e Netflix, Bozoma Saint John.

Kur jeni duke parë këtë video, është jashtëzakonisht e vështirë të mos shpërqendroheni nga bishti i pabesueshëm i Erika Jayne. Megjithatë, nëse fokusohesh te Kyle, është e qartë se ajo po shkon me Doritin, i cili është ulur përballë saj. Fansja nuk ndau asnjë audio të asaj që zonjat po thoshin, por është e qartë se Kyle e humbi qetësinë.

Sigurisht, miqësia e Kyle dhe Dorit është prishur gjatë viteve të fundit. Kur Kyle filloi të kalonte gjithë atë kohë me Morgan Wade, Dorit u ndje e lënë pas. Më pas, gjërat u përkeqësuan kur Kyle i dërgoi Dorit një tekst të gjatë përpara ribashkimit të sezonit 13 të RHOBH. Dorit ndjeu sikur Kyle po përpiqej ta heshtte dhe Kyle u tërbua që Dorit doli publikisht me tekstin.

Tani, ata të dy janë të zemëruar me njëri-tjetrin dhe pretendojnë se janë lënduar. Në klipin nga The Viper Room, mund të shihni Kyle duke treguar gishtat, duke e përdredhur qafën dhe duke u larguar plotësisht nga Dorit. Është e mjaftueshme tundja e gishtave për t'ju bërë të pyesni veten nëse ka ndodhur diçka tjetër që ka ndikuar në miqësinë e tyre. Nëse ata kanë qenë miq për kaq gjatë, pse nuk mund të kthehen në të njëjtën faqe?