Kyle Richards

Klea

Kyle Richards thotë se ajo ka të drejtë për gjysmën e gjithçkaje mes divorcit nga Mauricio!

Kyle Richards thotë se ajo ka të drejtë për gjysmën e gjithçkaje mes divorcit nga Mauricio!

Kyle Richards zbuloi detaje rreth martesës së saj me Mauricio Umanskykonkretisht në lidhje me mungesën e një marrëveshjeje paramartesore, në një intervistë të fundit me Jeff Lewis. Ajo ndau njohuri mbi implikimet e mundshme financiare nëse ata do të divorcoheshin ndonjëherë.

Kyle Richards

Në intervistën e 23 janarit, Amvise të vërteta të Beverly Hills ylli u thellua në aspekte të ndryshme të marrëdhënies së saj me Mauricio Umansky53.

Kyle Richards

Kyle Richards55-vjeçari e konfirmoi këtë Mauricio fillimisht ishte në mëdyshje për ta bërë publike ndarjen e tyre dhe u hap për sfidat me të cilat janë përballur. Kyle shpjegoi gjithashtu ndarjen e pasurive pasi ata të përfundojnë martesën e tyre, duke theksuar konsideratat financiare që do të hynin në lojë në një skenar të tillë.

“Ne nuk patëm paramartesë. Burri im nuk kishte asnjë qindarkë kur u martova me të… Ai ishte në biznesin e veshjeve kur e takova duke mos bërë para. Nëna ime na dha para hua kur u martuam për herë të parë. Kishte një Krishtlindje që nuk kishim para për dhuratat e Krishtlindjeve. Nëna ime i dha para dhe gjyshërit e tij na ndihmuan, kështu që ne ndërtuam gjithçka së bashku. Kyle komentoi në Jeff Lewis Live.

Kyle Richards dhe Morgan Wade

Kyle deklaroi me besim se në rast të një divorci nga Mauricio ajo do të kishte të drejtë ligjore për një pjesë prej 50% të aseteve të tyre kolektive.

“Ai nuk kishte para kur u martova me të dhe janë paratë tona. Le të jemi shumë të qartë për këtë. Është shumë e pastër. Gjithçka është gjysma, pavarësisht”, ndau ajo.

Kyle Richards

Duke reflektuar për kohën kur ndarja e tyre u bë publike verën e kaluar, Kyle përmendi se Mauricio fillimisht ishte në mëdyshje për ta bërë të njohur ndarjen e tyre për publikun. Ky zbulim hedh dritë mbi procesin e tyre privat të vendimmarrjes gjatë një momenti kyç në marrëdhënien e tyre.

Kyle Richards dhe Morgan Wade

Kyle deklaroi, “Tani jemi të gjithë në terapi. Më bën më të lehtë sepse gjithashtu, Mo nuk donte të thoshte kështu që isha në një pozicion të çuditshëm. Nuk do të them, ‘Shumë keq! Unë jam në një reality show.’ Ai nuk është regjistruar për shfaqjen. Ai as që donte kur doli se kishim problem dhe unë e vendosa atë postim në Instagram. Ai nuk donte që unë të thoja se kishim një problem.”

“Ne jetojmë së bashku në të njëjtën shtëpi në dhoma gjumi të ndryshme,” tha Amvise të vërteta të Beverly Hills u shtua ylli. “Ai kaloi shumë kohë në Aspen kohët e fundit ndërsa unë isha këtu, dhe më pas shkova atje për dy javë me vajzat tona. Nëse nuk do të na njihnit, do të mendonit se gjithçka ishte normale. Unë jam duke bërë darkë, jemi bashkë por jemi në dhoma të ndryshme.”

Kyle Richards dhe Morgan Wade

Si Gjithçka Rreth Çajit lexuesit e dinë, Kyle Richards’ romancë me Morgan Uejd vazhdon të nxehet ndërsa Kyle’s martesë me Mauricio shkërmoqet. Kyle e kaloi unazën e ditëlindjes duke bërë pazar me Morgan Uejd. Të Amvise të vërteta të Beverly Hills Ylli dhe këngëtarja e muzikës country u fotografuan duke parë unazat brenda një dyqani bizhuterish në Beverly Hills, CA Tiffany & Co.

Kyle Richards

Kyle është parë duke ekzaminuar nga afër një vitrinë në një dyqan, i shoqëruar nga këngëtarja Morgan. Kjo pamje vjen mes thashethemeve të vazhdueshme për një marrëdhënie romantike mes tyre Kyle dhe Morgannë vijim Kyle’s konfirmimin e ndarjes nga i shoqi Mauricio Umansky në korrik 2023.

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet të mërkurën, në orën 20:00 ET, në Bravo.