Kyle Richards 'So Done' me Lisa Vanderpump

Klea

Kyle Richards 'So Done' me Lisa Vanderpump

Pasi kaloi vitet e fundit duke qenë në fund të Lisa Vanderpump's hije, Kyle Richards ka pasur mjaft. Ylli i “Real Housewives of Beverly Hills” është gati të vendosë grindjet e tyre në të kaluarën dhe të vazhdojë jetën e saj. Në fund të fundit, Kyle ka mjaft për t'u shqetësuar tani.

Grindja mes këtyre dy zonjave ka vazhduar që nga sezoni i 9-të i RHOBH. Kohët e fundit u rindez kur Lisa hodhi pak hije ndarjen e Kyle nga Mauricio Umansky. Natyrisht, Kyle nuk i pëlqeu shumë kjo dhe ajo po bën të ditur se nuk ka asnjë shans për falje.

Mirupafshim, Lisa

Kyle nënshkroi marrëveshjen për miqësinë e saj të mëparshme me LVP gjatë një Amazon Live së fundmi. Një fans e pyeti Kyle nëse kishte ndonjë shpresë për pajtim pas përplasjes së tyre në ekran në RHOBH. Kyle u përgjigj shpejt me një të fortë, “Jo”.

“Më falni që dukesha kaq definitive për këtë, por siç e patë atë koment një ditë më parë, dhe unë ia ktheva”, vazhdoi Kyle përpara se të lëpinte buzët, duke u përgatitur për të dhënë pak hije.

“Thjesht kam mbaruar me përpjekjen e saj për të ardhur për martesën time për 15 vjet tani. Shkoni të luani me nipin tuaj. Jepini një pushim. Le të jemi të gjithë të lumtur dhe të vazhdojmë përpara.”

Pasi dha atë linjë, Kyle lëpiu buzët edhe një herë dhe shpejt kaloi në një temë tjetër, duke vazhduar t'u përgjigjet pyetjeve shtesë të fansave me një ritëm të shpejtë. Megjithatë, ne jemi të mbyllur në komentin e saj “Shko luaj me nipin tënd”. Kush e mësoi Kyle si të fliste kështu?

Për fat të mirë, duket se Lisa dhe Kyle janë në të njëjtën faqe për të vazhduar nga miqësia e tyre. Kjo është e vetmja gjë për të cilën ata mund të bien dakord. Në fillim të këtij viti, LVP u pyet për një pajtim të mundshëm dhe ajo konfirmoi: “Ajo anije ka lundruar”. Pra, ndoshta është koha që të gjithë të ndalojmë së pyeturi për këtë. Nuk do të ndodhë.