Kyle Rchards

Klea

Kyle Richards SHFRYTËZON Lisa Vanderpump mbi komentet rreth Mauricio Umansky Split

Kyle Richards SHFRYTËZON Lisa Vanderpump mbi komentet rreth Mauricio Umansky Split

Kyle Richards i është përgjigjur asaj që ajo e percepton si gërmime delikate nga ish-miku Lisa Vanderpump në lidhje me ndarjen e saj nga Mauricio Umansky në vitin 2023.

Kyle Richards

Gjatë një paraqitje në “Thirrni babin e saj” podcast, Vanderpomp dukej se bënte kritika të fshehta për marrëdhëniet brenda saj Amvise të vërteta të Beverly Hills rrethi. Ndërsa nuk emërton në mënyrë të qartë Richards ose UmanskyRichards mendoi se vërejtjet kishin për qëllim atë, duke i karakterizuar ato si “goditje”. Amazon Live.

Kyle Rchards

Richards i shkarkuar Vanderpump's insinuata si të pabaza, duke pohuar, “(Ajo ishte) duke u përpjekur të nënkuptonte se kur unë isha, e dini, duke e treguar veten të lumtur, se në të vërtetë nuk isha – që është një gënjeshtër absolute, dhe ajo e di këtë.”

Duke shprehur zhgënjimin e saj, Richards kritikuar Vanderpump's sjellja si “të pavëmendshme”, duke sugjeruar se ilustron pse të gjithë Vanderpump's ish-shokët e kastës grinden me të. “Është thjesht shumë klasike ajo. Ajo kurrë nuk ndryshon, nuk rritet apo mëson,” tha Richards.

Lisa Vanderpump

Vanderpump's komentet u ngritën gjatë një diskutimi në podcast për tradhtinë brenda marrëdhënieve televizive të realitetit. Edhe pse Richards i interpretuar si të synuara ndaj saj, ka pasur ndarje të tjera të dukshme brenda Vanderpump's orbita, si p.sh Jax Taylor dhe Brittany Cartwright dhe Paul “PK” Kemsley dhe Dorit Kemsley.

Derisa Lisa duke pranuar kompleksitetin e martesave, ajo kritikoi ata që portretizojnë një imazh të përsosur në kamera ndërsa përballen me sfida jashtë ekranit. “Kushdo që thotë, 'Ai është i përsosur dashuria ime, dhe ata janë mbreti im' … dua të them, f-k off. Është burri yt, bëhu i vërtetë,” tha ajo.

Lisa Vanderpump

Pavarësisht hijes së dukshme, Lisa kishte shprehur më parë mbështetjen për Richards dhe Umansky pas lajmeve për ndarjen e tyre, duke treguar se ajo shpresonte se çifti i larguar mund të lundronte në sfidat e tyre.

Ne pergjigje, Richards vlerësuar Vanderpump's fjalë të mira, duke theksuar rëndësinë e mbështetjes së saj në një kohë të vështirë.