Kyle Richards reflekton në 'Momentin e preferuar' me Lisa Vanderpump

Klea

Kyle Richards reflekton në 'Momentin e preferuar' me Lisa Vanderpump

Ndonjëherë, mes gjithë ditëve të sotme Kyle Richards drama, na mungojnë vërtet ditët e mira të vjetra të Real Housewives of Beverly Hills. OG-të bënin glam dhe thashetheme më mirë se kushdo. Veçanërisht, është e trishtueshme të shikosh prapa dinamikën argëtuese mes Kyle dhe Lisa Vanderpump dhe dije sa keq u bënë gjërat mes ish-mirave. Nuk e dinim sa mirë e kishim atëherë.

Kyle dhe LVP nuk kanë qenë në marrëdhënie të mira që kur Lisa u largua nga RHOBH. Të dy tallen me njëri-tjetrin në shtyp herë pas here, por nuk ka pasur asnjë shpresë për pajtim. Në këtë pikë, ata duhet të falin, të harrojnë dhe të ribashkohen për ta rikthyer RHOBH në kulmin e tij. Në një video të fundit të Amazon Live, Kyle madje bëri një udhëtim në korsinë e kujtesës dhe reflektoi për marrëdhënien e saj me Lizën.

Kyle i mungojnë ditët budallaqe

Kyle iu kërkua gjatë live të kujtonte kujtimin e saj të preferuar me LVP. Në vend që të zgjedhë një festë apo pushime ekstravagante, Kyle i mungojnë më shumë gjërat e vogla. Ajo përmendi në mënyrë specifike kohën kur ajo dhe Lisa i lanë qenit të saj Storm në Vanderpump Dogs. Ose udhëtimi i tyre në San Diego, kur u dehën dhe rrëzuan një tabaka të shërbimit në dhomë. “Kaq fëminore, por gjithsesi, ato ishin momente argëtuese për mua,” kujtoi Kyle. Pse kjo na bën të emocionuar?

Ndërsa Kyle e mbajti përgjigjen e saj të shkurtër dhe të ëmbël, ne nuk mund të mos dëgjojmë një nuancë trishtimi në zërin e saj. Nuk ka dyshim se ajo dhe LVP ishin të lidhur në ijë. Sikur të dy të mund të kërkonin falje dhe të kalonin nga Ken Todd duke bërtitur, “Mirupafshim Kyle”, ai momenti i fundit fatal. Gjëra më të egra kanë ndodhur më parë në Bravo.