Kyle Richards pretendon se Dorit Kemsley 'e ekzagjeroi' miqësinë e tyre

Klea

Kyle Richards pretendon se Dorit Kemsley ‘e ekzagjeroi’ miqësinë e tyre

Epo keq Kyle Richards, na tregoni se si ndiheni vërtet. Ylli i Real Housewives of Beverly Hills është OG i fundit në këmbë dhe ajo po kalon një sezon të vështirë. Së pari, ajo ka probleme me bashkëshortin Mauricio Umansky. Pastaj ajo ka probleme me miqtë e saj.

Dorit Kemsley është ndjerë në njëfarë mënyre që kur Morgan Wade hyri në zonën e miqve të Kyle. Për çfarëdo arsye, Dorit kërcënohet nga Morgan dhe sillet sikur Morgan ia rrëmbeu vendin. Tani Kyle në thelb thotë se Dorit duhet të qetësohet deri në fund. Pse? Sepse ata nuk ishin aq afër në fillim. Doh!

Dorit humbi shokun e saj të udhëtimit – dyshohet se

Asnjëherë nuk e mendoja se Dorit dhe Kyle ishin shumë të afërt në radhë të parë. Mendoj se të dy konkurruan për vëmendjen e Lisa Vanderpump në sezonin 7. Pasi Lisa u qetësua pas hashtag-ut puppygate, Dorit dhe Kyle thuajse duhej të qëndronin së bashku nga nevoja në atë pikë.

Tani që kemi arritur në sezonin 13, po ndodhin të gjitha llojet e ndryshimeve. Kyle dhe Mo kanë probleme me martesën dhe Kyle ka një mik të ri në përzierje. Sipas Dorit, shoqja e re po i pengon. Kyle trajtoi implikimet e Dorit se ata ishin dyshja që udhëtonin përpara se Morgan të hynte në bisedë.

Me sa duket, Dorit nuk është ylli i vetëm i RHOBH që kujdeset që Kyle të shkojë me pushime pa to. Zonja, a mund ta lini Kyle të jetojë për një sekondë? Sheesh. Në Amazon Live të saj, Kyle tha se Dorit po flet për të njëjtin udhëtim pa pushim.

“Udhëtimi im i fundit i ditëlindjes në Meksikë që ata e kanë shndërruar në 12 udhëtime të ndryshme. Një udhëtim ata thanë se ishte Italia, ishte ende i njëjti udhëtim në Meksikë. Të gjitha këto udhëtime që kam bërë dhe vajzat flasin për këtë këtë sezon, ishte i vetmi udhëtim”, shpjegoi ajo.

Në një episod të fundit, Dorit ankohej për Kyle që nuk e ftonte më kur ajo udhëtonte. Kyle vendosi rekordin drejt. Ajo ndau, “Tregon një udhëtim që shkuam një herë, PK, Dorit dhe unë dhe Mo. Ne të katër me fëmijët tanë. Dhe pastaj ata tregojnë një udhëtim tjetër. Është nga emisioni. Më vjen keq. Unë e dua Doritin, por ju po tregoni një udhëtim nga shfaqja. Le të mos e ekzagjerojmë situatën.”

Ajo vazhdoi, “Qëllimi im është se ju po përpiqeni të bëni të duket sikur unë i bëj të gjitha këto udhëtime pa të tani. Ka një udhëtim që ne në fakt e kemi bërë si çift – ndonjëherë.” Kyle vuri në dukje, “Ajo tha: “Ne shkonim në udhëtime së bashku”. Për të mos qenë në hije. Ne kemi shkuar vetëm në një udhëtim së bashku si çift që më kujtohet, Mo, Dorit, PK dhe unë.”

Jam shumë i lumtur që Dorit nuk është në këtë dhomë tani, sepse do të kisha siklet të dorës së dytë për të. Ja ku e keni djema – ka folur Kyle.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.