Kyle Richards pranon se situata aktuale e jetesës është e vështirë

Klea

Kyle Richards pranon se situata aktuale e jetesës është e vështirë

Kyle Richards e di se situata e saj aktuale e jetesës me Mauricio Umansky dhe fëmijët është e paqëndrueshme. Kjo duket se sugjeron se nuk ka plan për të zhbërë ndarjen e çiftit.

Në këtë pikë, Kyle dhe Mauricio mund të përpiqen t’i bëjnë gjërat të funksionojnë. Ose, ata do të duhet të fillojnë të diskutojnë hapat e tyre të ardhshëm, për hir të fëmijëve të tyre. Sigurisht, siç e dinë fansat e Real Housewives of Beverly Hills, ndarja e Kyle ka qenë një nga më të zgjaturat në historinë e realitetit televiziv.

Në të vërtetë, çifti nuk duket i etur për të diskutuar hapat e ardhshëm. Ndoshta blerja e Beverly Hills do ta ndryshojë këtë perceptim. Deri atëherë, gjithçka që Kyle mund të bënte ishte të identifikonte problemin.

Kyle diskuton “normalitetin e ri” të familjes së saj

Në paraqitjen e saj të fundit në Drew Barrymore Show, Kyle ndau: “Ne po mësojmë të lundrojmë në këtë normalitet të ri. Burri im dhe unë jemi ende nën të njëjtën çati me vajzat tona, vetëm dhoma gjumi të ndryshme. Ndihet shumë e çuditshme të ndash kaq publikisht, por kjo është një pjesë tjetër e të bërit atë që bëjmë.”

Ajo vazhdoi: “Sepse ne jemi mjaft me fat që kemi shtëpi të tjera dhe na pëlqen të lëvizim dhe të mbajmë vajzat tona në të njëjtën shtëpi. Edhe pse tre prej tyre janë të rritur, [Portia Umansky is] 15, por tani për tani po funksionon.” Të paktën Kyle mund ta pranonte privilegjin e saj.

Megjithatë, pavarësisht se si gjërat po funksiononin “për momentin”, Kyle e dinte se nuk do të ishte e qëndrueshme. “Natyrisht që nuk do të qëndrojë kështu, nuk mund të qëndrojë kështu përgjithmonë. Për shkak të moshës së fëmijës tim, nuk është se ata janë të vegjël, kështu që përfundimisht do ta kuptojmë dhe do ta çojmë në hapin tjetër, cilido qoftë ai hap.”

Ribashkimi i Sezonit 13 të Real Housewives of Beverly Hills përfundon të mërkurën e ardhshme, më 13 mars, në 8/7c në Bravo. Blerja e Sezonit 2 të Beverly Hills fillon transmetimin në Netflix më 22 mars.