Kyle Richards pranon se divorci i Mauricio Umansky 'mund të ndodhë'

Klea

Kyle Richards pranon se divorci i Mauricio Umansky ‘mund të ndodhë’

Në këtë pikë, çfarë ka më shumë për të thënë Kyle Richards dhe Mauricio Umansky përtej spekulimeve? Epo, siç rezulton, Kyle ka bërë disa spekulime vetë. Dhe përfshin fjalën D.

Çifti Real Housewives of Beverly Hills tronditi kombin kur lajmi për ndarjen e tyre u bë publik. Në fillim, çifti nuk e cilësoi situatën si një ndarje të plotë. Me kalimin e kohës, megjithatë, u bë e qartë se ata thjesht po bënin kontrollin e dëmit.

Megjithatë, të dy kanë qenë të bindur se nuk janë të divorcuar apo në proces divorci. Në BravoCon 2023, kur Kyle përdori fjalën “divorci” për të përshkruar statusin e tyre, ajo shpejtoi ta korrigjonte veten. Sigurisht, kjo nuk do të thotë që divorci është jashtë tryezës.

Kyle konfirmon se divorci “nuk ka ardhur ende” në bisedat me Mauricio

Kyle foli me The Messenger gjatë një festë ore në RHOBH “Room Service”, duke diskutuar për shfaqjen dhe jetën e saj. Ajo preku përdorimin e saj të fjalës “divorc” në fillim të këtij viti, duke thënë: “Sapo u përplasa me dikë në hollin në Gadishull [Hotel], dhe ata thanë, ‘Duhet të jetë e vështirë me një ndarje dhe divorc.’ Unë thashë: “Jo i divorcuar”.

Sigurisht, më vonë, Kyle do të përdorte rastësisht fjalën “divorc”. Ajo shpjegoi, “Arsyeja që e ktheva atë ditë është se më duhej të korrigjoja dy persona në tapet. Dhe duhet ta kem dëgjuar në kokën time, dhe pastaj e thashë, si një lapsus. Në këtë biznes, nuk mund të përballosh të kesh një gabim të vogël për të gjithë.”

Megjithatë, ajo konfirmoi se divorci ishte i mundur, megjithëse çifti nuk ka “folur” për këtë.

“Jo, kjo nuk është bërë ende. Natyrisht, ne e dimë se është potencialisht diçka që mund të ndodhë me ne. Ne thjesht nuk e kemi bërë ende atë rrugë.” Nga ana e saj, Kyle është ende e fokusuar në mbajtjen e familjes pa trazira.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.