Kyle Richards pranon pandershmërinë gjatë shikimit të asaj që ndodh drejtpërdrejt

Klea

Kyle Richards pranon pandershmërinë gjatë shikimit të asaj që ndodh drejtpërdrejt

Kyle Richards nuk njihet saktësisht për diskrecionin e saj kur bëhet fjalë për jetën private të shokëve të saj, veçanërisht kur bëhet fjalë për komentet Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt. Ylli i Real Housewives of Beverly Hills është famëkeq për përhapjen e fshehtë të thashethemeve për biznesin e njerëzve të tjerë pa i ndotur duart e saj. Unë nuk e di se si ajo është larguar me atë për kaq shumë sezone.

Por kur bëhet fjalë për martesën e më të mirës Dorit Kemsley, Kyle dëshiron të qëndrojë larg duarve. ICYMI – Dorit ka nisur prej muajsh thashetheme për një ndarje nga bashkëshorti PK Kemsley. Ajo ka bërë çmos për të zbutur dëmin, por thashethemet vazhdojnë. Edhe shokët e saj të aktorit e gjejnë veten duke u përgjigjur për të.

Mohimi i Kyle Richards në WWHL

Kjo është pikërisht ajo që Kyle duhej të bënte në një episod të tetorit të Watch What Happens Live. Gjatë episodit, Kyle tha se nuk ishte në dijeni që Dorit i kishte mbyllur publikisht spekulimet. Por tani ajo po pranon se kjo nuk ishte saktësisht e gjithë e vërteta gjatë një paraqitjeje në podcast Two T’s in a Pod.

Podkasti, i organizuar nga Teddi Mellencamp i fazës së pestë dhe amvisa Tamra Judge, gjeti Kyle duke rrëfyer gënjeshtrën e saj të vogël të bardhë. Në WWHL u ngrit tema e ndarjes së pretenduar të Dorit. Më parë u raportua se Dorit dhe PK as nuk banojnë nën të njëjtën çati.

Kur u shtyp për këtë në TV live, Kyle u përgjigj se ajo “nuk e pa këtë” në shtyp. Dhe kur prezantuesi Andy Cohen e ndoqi për të parë nëse ajo “e kishte dëgjuar më parë”, Kyle u përgjigj: “Nuk e kisha dëgjuar këtë”.

Kyle policët për të mos qenë “të sinqertë”

Mësohet se po atë ditë Dorit bëri një përgënjeshtrim zyrtar në shtyp. Kyle shpjegoi, “Nuk e dinim që lajmet doli atë ditë. Pra, kur Andi tha ‘A e dinit për këtë?’ Unë thash jo.’ Sepse kjo është e vërteta.”

Ajo vazhdoi, “Dhe pastaj kur ai tha: ‘A dinit ndonjë gjë për këtë më parë?’ Dhe isha sikur nuk dua të flas për gjërat private të Dorit, e di si është ndjesia. Kështu që unë thashë, ‘Jo’. Por nuk isha i sinqertë. Por atëherë unë thashë: ‘Oh, ajo ka thënë në emision dhe në kamera se ata kishin një vit të keq’.

Përveçse nuk ndihej rehat, Kyle zbuloi se ajo “dukej pak nervoze” thjesht “sepse [she does not] duan të flasin për kohët e vështira të njerëzve që po kalojnë.”

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.