Kyle Richards paraqet një kërcënim të fshehtë për Lisa Vanderpump

Klea

Kyle Richards paraqet një kërcënim të fshehtë për Lisa Vanderpump

Kur Kyle Richards dhe Lisa Vanderpump ishin miq, e bëri shumë më argëtuese shikimin e Real Housewives of Beverly Hills. Megjithatë, të dyja këto gra kanë energji të personazhit kryesor, kështu që nga sezoni 1 e tutje, akuzat filluan të fluturonin. Midis këtyre gërmimeve, LVP dyshohet se mbolli histori, ndërsa të tjerë pretenduan se Kyle po përpiqej ta kthente kastin e tyre kundër Lizës. Pas sezonit 9, Lisa u largua nga RHOBH, por tani, gjashtë vjet më vonë, këto dy vajza janë ende në mosmarrëveshje.

Gjithçka filloi përsëri kur Kyle dhe burri i saj Mauricio Umansky u ndanë. Pas kësaj, Lisa komentoi në një podcast që tronditi pendët e Kyle. Tani, Kyle është duke duartrokitur me ish-kostarin e saj, duke thënë se ajo është po aq “e lumtur të flasë për” problemet që mund të lulëzojnë edhe në “oborrin e shtëpisë” së Lizës në dukje të harlisur. Do t'i telefononi The Backyardigans, sepse kjo rrëmujë duhet të korrigjohet, tani.

Ajo që tha Lisa

Ndërsa shfaqej në podcastin Call Her Daddy, Lisa u pyet: “A e keni ditur ndonjëherë që partneri i një shoku të aktorit po tradhtonte?” Për këtë, Lisa u përgjigj po. Megjithatë, ajo nuk hoqi dorë nga asnjë emër, apo se në cilin nga serialet e saj mund të ishte vendosur ky partner i keq. Megjithatë, ajo përdori një pseudonim, i cili i dha asaj shaka të vogël.

Për të përmbledhur të gjitha, Lisa e dinte se një ndarje e caktuar po vinte. Edhe pse ky çift luajti mirë rolin e tyre, në sytë e saj, shenjat ishin gjithmonë të pranishme. “Papritmas, ata divorcohen, por ata kanë thënë, 'Oh, dashuri fasule ose mbreti im',” u shpreh Lisa, dhe menjëherë, faktet ishin të vërteta. “Love Bean” barazohet me Kyle dhe Mauricio.

Si u përgjigj Kyle

Në Amazon Live të saj më të fundit, një shikues i drejtpërdrejtë e pyeti Kyle për intervistën e Lizës. “Më vjen shumë mirë që e pyete këtë,” u përgjigj ajo. Dhe më pas, Kyle hyri brenda.

“Është shumë qesharake sesi Lizës i pëlqen të bëjë këto lloj goditjesh dhe më pas bën: “Nuk po them…” E dini, kjo është gjithmonë ajo që ajo ka bërë. Është LVP shumë klasike, dhe në fakt jam i lumtur të flas edhe për oborrin e shtëpisë së saj. Do të doja të flisja për këtë. Pra, nëse ajo dëshiron të flasë kështu, atëherë unë do të isha i lumtur të merresha me të për anën e saj të rrugës. Por nuk mendoj se ajo e dëshiron këtë. Dhe ne jemi këtu për të folur për gjëra argëtuese. Pra, nëse ajo dëshiron, unë jam e lumtur të flas edhe për disa gjëra rreth saj”, theksoi ajo.

Kyle gjithashtu vuri në dukje se fjalët e Lizës ishin “shumë të pavëmendshme dhe aspak të këndshme”.

Lëvizja jote, Lisa. Ose Ken Todd. DM-të tona janë të hapura, për të diskutuar të gjitha gjërat që lidhen me “oborrin e shtëpisë”.

Sezonet e mëparshme të Real Housewives of Beverly Hills janë të disponueshme për t'u transmetuar në Peacock.