Kyle Richards nuk ka folur me Dorit Kemsley

Klea

Kyle Richards nuk ka folur me Dorit Kemsley

Kyle Richards dhe Dorit Kemsley dikur ishin miqtë më të mirë. Në fakt, shumë Amvise të vërteta të Beverly Hills Tifozët ishin mjaft të mërzitur me sa afër ishin të dy.

Në fund të fundit, Kyle dukej se inkurajonte sjelljen ngacmuese te Dorit. Në të njëjtën mënyrë, Dorit shpesh dukej se përkeqësonte disa nga tiparet më të këqija të Kyle. Pra, çfarë ndodhi? Epo, gjërat morën një kthesë përpara ribashkimit të sezonit 13. Kyle i dërgoi Dorit një mesazh pak para xhirimeve. Dorit e gjeti atë manipuluese, duke kuptuar se Kyle po përpiqej ta “heshste”.

Pjesë nga teksti përfshinin: “Unë nuk dua të humbas dikë tjetër në jetën time për një shfaqje televizive” dhe “Ata as nuk e dinë që po kalojmë një kohë të vështirë, kështu që nuk e shoh të nevojshme silleni atje lart.” Po, jo një pamje e mrekullueshme për zonjushën Richards që do të jetë së shpejti. Pra, ku qëndrojnë ata tani?

Kyle mbron tekstin e saj, thotë se ishte “e drejtpërdrejtë”

Gjatë një Amazon Live më 19 mars, Kyle konfirmoi, “Ne nuk kemi folur fare. Por Doritin e kam mbështetur gjithmonë që kur ajo iu bashkua spektaklit.” Ajo përsëriti pakënaqësinë e saj me zgjedhjen e Dorit për të ndarë mesazhin e saj me të tjerët. Ajo gjithashtu mohoi se ishte një përpjekje për të manipuluar Doritin.

“Unë me të vërtetë u ndjeva shumë i lënduar nga, e dini, çfarë ndodhi në ribashkim,” tha Kyle. “U ndjeva i lënduar nga gjërat që u thanë në sezon. Dhe pastaj në ribashkim, teksti që po lexohej ishte shumë lëndues për mua. Ajo tha se po manipuloja.”

Kyle vazhdoi, “Dhe ishte në të vërtetë [complete] e kundërt. Në fakt isha shumë i sinqertë. Dhe duke thënë: 'Kam shumë në rrezik për mua tani. Kjo është vërtet e vështirë për mua. Dhe unë kam shumë në pjatën time. Unë e di se çfarë po më ndodh. Ju dhe unë – këto janë argumente të trashë. Edhe ne nuk kemi nevojë ta bëjmë këtë.”

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills është i disponueshëm për t'u transmetuar në Peacock.