Kyle Richards nuk do të zbulojë arsyen e ndarjes së Mauricio Umansky

Klea

Kyle Richards nuk do të zbulojë arsyen e ndarjes së Mauricio Umansky

Kthehu përpara regjistrimit të janarit të ribashkimit të Sezonit 13 The Housewives Real of Beverly Hills, Kyle Richards pohoi se ishte e përgatitur t’i përgjigjej çdo pyetjeje që i bëhej. Pra, dukej premtuese se ne do të merrnim më shumë njohuri në zbulimin e saj dhe Mauricio Umansky Martesa 28-vjeçare.

Një gjë që fansat donin të dinin ishte se çfarë kashte ia theu shpinën devesë dhe rezultoi në ndarjen e saj dhe të Mo në korrik 2023. Sidoqoftë, ajo në thelb dha një mospërgjigje zhgënjyese, dhe ne nuk jemi më afër të dimë arsyen e plotë të ndarjes së tyre. Ajo gjithashtu e bëri të qartë se ndoshta nuk do ta zbulojë kurrë.

Kyle për ndarjen e saj nga Mauricio: “Askush nuk është në biznes”

Gjatë pjesës së tretë të ribashkimit që u transmetua mbrëmë, prezantuesi Andy Cohen i bëri Kyle një pyetje të paraqitur nga fansat se pse ajo nuk ka qenë e hapur për arsyet e ndarjes së saj dhe Mauricio.

Pavarësisht se ka qenë një lojtare kryesore për 13 sezone në një shfaqje që qëllimi i vetëm është që shikuesit të jenë të gjithë të përfshirë në biznesin e saj, Kyle tha troç: “Nuk është puna e askujt”.

Megjithatë, ajo preku gjërat e mëparshme që tha gjatë finales së sezonit 13, ku la të kuptohet për shkakun e ndarjes së tyre.

Duke u kthyer në një pjesë të finales ku ajo përmendi humbjen e besimit te Mo për shkak të ngjarjeve të caktuara, ajo përsëriti, “Me çdo martesë ka probleme që keni, dhe ato shfaqen, dhe më pas ndodhi diçka siç thashë në intervistën time ku unë humba besimin tim.” Shumë e morën këtë dhe plotësuan boshllëqet që Mauricio mund të kishte qenë jobesnik. Thashethemet për të kanë qarkulluar prej vitesh.

Kyle shpjegoi më tej, “Më interesoj së pari për familjen time dhe vërtet u përpoqa, dhe më pas, kur nuk munda, gjërat që isha, nuk dua të them duke i duruar, thjesht u bënë më të dukshme për Unë, mendoj se nuk mund ta bëja më këtë dhe më në fund pata një pikë të thyer.”

Mbrojtja e familjes së saj mund të ishte një përgjigje potencialisht e pranueshme se pse ajo nuk do ta hedhë Monë nën autobus. Mund të kishte. Por, ajo lejoi që emisioni ta shfrytëzonte atë dhe Mauricio duke ua dhënë lajmin e ndarjes vajzave të tyre të përlotura dhe të shqetësuara. Pra, a e blejmë vërtet atë justifikim?

Real Housewives of Beverly Hills është në dispozicion për t’u transmetuar në Peacock.