Kyle Richards nuk do të vërë në dyshim martesën e Dorit Kemsley

Klea

Kyle Richards nuk do të vërë në dyshim martesën e Dorit Kemsley

Kyle Richards dhe Dorit Kemsley dikur ishin miqtë më të mirë. Por pas ribashkimit të Real Housewives of Beverly Hills, sezoni 13, gjërat arritën në një pikë vlimi.

Shihni, përpara ribashkimit, Kyle i dërgoi një mesazh Dorit të cilin kjo e fundit ia zbuloi botës. Dorit mendoi se teksti ishte manipulues – një përpjekje për ta “heshtur” atë. Tifozët ndjenë zhgënjimet e Dorit. Kyle nuk kishte qenë shumë i hapur gjatë sezonit 13, kështu që përpjekja e saj për të diktuar ribashkimin shtoi zemërimin e të gjithëve.

Por së fundmi, këpuca përfundoi në këmbën tjetër. Për muaj të tërë, mediat qarkulluan thashetheme dhe raporte për problemet martesore të Dorit me bashkëshortin e saj, PK Kemsley. Tashmë ata të dy janë ndarë zyrtarisht. Pra, cila ishte përgjigja e Kyle ndaj lajmit?

Ndjenjat e Kyle për ndarjen e Dorit dhe PK

Gjatë një Amazon Live më 30 maj, një fans e pyeti Kyle nëse planifikonte të merrte në pyetje Dorit për problemet e saj martesore me PK. “Jo si ajo,” u përgjigj Kyle. “Por, e dini, shpresoj që përfundimisht të jem aty për të. Kjo do të ishte bukur [but] për momentin kemi gjëra, padyshim, për të zgjidhur.”

Kyle gjithashtu iu drejtua Dorit dhe PK në përgjithësi. “Ndjehem keq për ta, natyrisht. E dini, kalimi përmes kësaj është mjaft i vështirë pa dashur të gjithë të dinë të gjitha detajet.” Ajo shtoi, “Pra, e dini, ndihem tmerrësisht për ta.” Sa i përket nëse Kyle kishte folur me Doritin që nga ndarja e saj nga PK, ajo thjesht tha: “Do të duhet të presësh dhe të shohësh”.

Përgjigjet e Kyle gjatë Live të saj me sa duket komunikuan një sasi të habitshme ndjeshmërie, pavarësisht nga disa hije të vogla. Nëse ajo mund të mbajë një ndjenjë të tillë, ajo dhe Dorit mund të jenë në gjendje të pajtohen. Vështirë të besohet se të dy dikur po planifikonin të bënin një tatuazh së bashku. Ndoshta pas këtyre muajve të kushteve të këqija, të dy mund të arrijnë sërish në atë pikë.

The Real Housewives of Beverly Hills po transmetohet në Peacock.