Kyle Richards 'Not Great' me Dorit Kemsley në mes të sezonit 14

Klea

Kyle Richards ‘Not Great’ me Dorit Kemsley në mes të sezonit 14

Kyle Richards nuk pati një vrapim argëtues gjatë sezonit të fundit të Amvise të vërteta të Beverly Hills, dhe kjo është një nënvlerësim. Ajo u mor me prishjen e martesës së saj me Mauricio Umansky në rrugën e tyre drejt ndarjes dhe dramën që erdhi me të. Pavarësisht nga vrapimi shkëmbor, OG po kthehet për në RHOBH për një raund tjetër rrëmujë.

Kyle nuk është i vetmi që ka probleme me martesën këtë sezon. Dorit Kemsley dhe PK Kemsley do të përballen me pasojat e ndarjes së tyre në shfaqje, me shumë thashetheme, thashetheme dhe skandale që do të vijnë me të. Pavarësisht se i nënshtrohen një skenari të ngjashëm, nuk duket se Kyle dhe Dorit po ndalojnë së bashku për t’i kaluar të gjitha.

Kyle ngacmon probleme me Doritin

Në një intervistë me Us Weekly, Kyle konfirmoi se “dinamika ka ndryshuar jashtëzakonisht” gjatë xhirimeve këtë vit. Kryesisht, ajo ka probleme me Dorit dhe Sutton Stracke. Duket sikur Kyle dhe Sutton zihen më shumë sesa argëtohen me njëri-tjetrin, kështu që kjo nuk është shumë e habitshme. Çështja e Dorit është më interesante – veçanërisht pasi Kyle u pa duke i bërtitur Dorit gjatë xhirimeve kohët e fundit.

Kyle shtoi se ajo dhe Dorit “duhet” të mbështesin njëri-tjetrin në situatat e tyre të ngjashme. “Fatkeqësisht, nuk është vendi ku jemi tani në marrëdhënien tonë,” tha Kyle. “Ne të dy po kalojmë situata të ndryshme, por të ngjashme. Pra, është për të ardhur keq që jemi në këtë pozicion.” Pavarësisht telasheve me Doritin, Kyle siguroi fansat se ata janë ende herët në xhirime, kështu që do të vijnë shumë kthesa të tjera të fatit. Tani për tani, ne mund të presim që Kyle dhe Dorit të mos jenë të paktën sythat më të mirë gjatë sezonit 14 të RHOBH.