Kyle Richards në daljen RHOBH të Annemarie Wiley

Klea

Kyle Richards në daljen RHOBH të Annemarie Wiley

Pas 13 sezonesh Amvise të vërteta të Beverly Hills, Kyle Richards ka parë pjesën e saj të Shtëpisë duke marrë çizmet. Pra, ajo nuk u trondit shumë nga lajmet e Annemarie Wiley's largimi nga seriali. Ajo e di se ish-shoku i saj i aktorit thjesht duhet të heqë pluhurin dhe ta mbajë atë në lëvizje.

Annemarie konfirmoi largimin e saj nga RHOBH javën e kaluar, duke e çimentuar zyrtarisht veten si një tjetër e bërë për ekskluzivitetin. Në deklaratën e saj të daljes, ajo fajësoi kompaninë e prodhimit që nuk i dha asaj një goditje të drejtë. Ajo nuk është domosdoshmërisht duke u përkulur me hijeshi. Megjithatë, Kyle së fundmi komentoi largimin e saj dhe tha se e di që Annemarie do të jetë mirë.

Reality TV nuk është për të gjithë

Kyle ushqehej në daljen e Annemarie gjatë një paraqitjeje të fundit në Amazon Live. Bravolebrities gjithmonë shkojnë atje për të bërë një dollar të shpejtë dhe produkte të rastësishme. Fansat përshtaten për të bërë pyetje të çrregullta në lidhje me shfaqjet e tyre. Këtë herë, një fans e pyeti për Annemarie që po merrte prerjen dhe Kyle e mbajti atë shumë reale.

“Unë ndihem gjithmonë keq kur dikush vjen dhe nuk ka një përvojë të mirë në shfaqje,” pranoi Kyle.

Ajo vazhdoi, “Ajo nuk arriti të tregonte të gjitha aspektet e jetës së saj në një sezon. Pra është e vështirë. Ndihem keq. Ajo është e mrekullueshme dhe ka një familje të mrekullueshme. Është ajo që është. Ajo ka një familje të bukur. Ajo do të jetë mirë.”

Sigurisht, Kyle ishte ai që e futi Annemarie në rrethin e miqve. Menjëherë, ajo filloi të ndiqte Sutton Stracke dhe disa fansa menduan se Annemarie po bënte porosinë e Kyle. Annemarie tha se prodhimi e la atë në rrugë të gabuar gjatë sezonit 13, por cilado qoftë arsyeja, AM është larguar nga ndërtesa.

The Real Housewives of Beverly Hills po transmetohet në Peacock.