Kyle Richards ndihmon Dorit të fshehë diçka nga kamerat RHOBH

Klea

Kyle Richards ndihmon Dorit të fshehë diçka nga kamerat RHOBH

Amvisat e vërteta të Beverly Hills Sezoni 13 ka marrë disa kthesa të papritura. Pikërisht kur dukej se fansat do të kishin të gjitha arsyet në botë për të simpatizuar Kyle Richardsajo dhe Dorit Kemsley filloi të sulmonte Sutton Stracke, duke u shqetësuar shumë fansat.

Akoma më keq, Dorit e nisi sezonin me këmbën e djathtë. Fansat gjetën menjëherë simpati për të dhe qeshën së bashku me rrëfimtarët e saj. Fatkeqësisht, Dorit vendosi ta ngjitte kalin e saj në vagonin e gabuar. Ajo iu bashkua Kyle në sjelljen e saj të dobët ndaj Sutton, duke rezultuar në fatkeqësi për miratimin e fansave të saj.

Me kaq pak kohë të mbetur në sezonin 13, Dorit dhe Kyle kanë pak mundësi për të provuar dhe për t’i kthyer gjërat vetë. Edhe nëse do të kishte mbetur koha, ata do të kishin nevojë për një mrekulli. Fatkeqësisht, ata vazhdojnë të ngasin karrocën e tyre në drejtim të kundërt.

Fansat kritikojnë Kyle për sjelljen e “prodhuesit”.

Më 8 shkurt, përdoruesi i Instagramit @bravobee kapi një ngjarje të çuditshme gjatë udhëtimit të aktorëve RHOBH. @byewighellodrama postoi momentin teksa transmetohej. Në sfondin e klipit, shikuesit me sy shqiponjë mund të dallonin Kyle dhe Dorit të ulur pranë njëri-tjetrit, me të parën që buzëqeshte në ekranin e telefonit të Dorit.

Një sekondë më vonë, Kyle mbuloi kamerën në këndin e pasmë të furgonit të grupit. Momenti i la fansat që thjesht të spekulonin për atë që nuk ishte shfaqur. “Duhet të di se çfarë po shkruante Dorit,” shkroi @bravobee. Llogaria tjetër e IG e mbizotëroi postimin e tyre duke shkruar në mënyrë të ngjashme, “Pyes veten se çfarë ka shkruar Dorit lol.”

Një komentues u përgjigj, “Patjetër që po flas sh*t”, më pas vazhdoi të fliste sh*t për Doritin. Një përdorues tjetër supozoi, “Dorit po i dërgonte mesazhe të saj boo. *jo burri i saj.” Një tjetër sugjeroi akoma: “Me siguri që ishte diçka e vrazhdë për ceremoninë dhe Sutton.”

Shumica e komenteve shprehnin pakënaqësi që Kyle mund t’i shpëtonte një gjëje të tillë. “Kyle duke qenë producentja që është gjithmonë,” tha një fans, duke shkruar më tej, “ajo e prish këtë shfaqje.” Një tjetër sugjeroi, “Nëse kjo nuk ju tregon se sa Kyle e kontrollon këtë shfaqje dhe pse ne kemi nevojë për një shkundje, atëherë nuk e di se çfarë tjetër ju nevojitet.”

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.