Kyle Richards, Morgan Wade do të shpallin romancën

Klea

Kyle Richards, Morgan Wade do të shpallin romancën

Mund të ndodhë vërtet, njerëz. Një artikull i fundit i verbër sugjeron Kyle Richards dhe Morgan Uejd mund të jenë gati të bëjnë një njoftim në lidhje me marrëdhënien e tyre. Dhe, nëse është kështu, ata do ta bëjnë këtë me stil. Sidoqoftë, mbani mend, ky është një artikull i verbër për një arsye. Merrni gjithçka që lexoni nga kjo pikë e tutje me një mal të madh kripe; jo vetëm një kokërr.

DeuxMoi, i njohur për publikimin e thashethemeve të kulturës pop – shumë prej të cilave kanë rezultuar të vërteta – zbuloi një email që kishin marrë për një këngëtare të vendit dhe një “pumë”. Ju mund të shikoni postimin për veten tuaj më poshtë, i cili ka bërë që gjuhët Bravo të lëvizin në të gjithë globin.

A po i zyrtarizojnë gjërat Morgan dhe Kyle?

“Kjo këngëtare e muzikës country është vendosur të premierojë lidhjen e tyre në një mënyrë shumë publike”, nis mesazhi. “Dyshja e dashur shkrepi një kopertinë shumë të lakmuar të revistës, e cila do të bjerë së shpejti dhe do të jetë një tronditje për shumë njerëz.” Tani, ju mund të mendoni se kjo mund të jetë për ndonjë këngëtar të vjetër të kantri. Por adresa e emailit e zgjedhur për të paraqitur kërkesën, duke filluar nga “cougarmeetscountry”, sugjeron që një grua e moshuar është në përzierje.

Tani, për të qenë të drejtë, kjo mund të jetë ende dikush tjetër krejtësisht. Por çfarë janë fansat e Real Housewives of Beverly Hills pa mullirin e tyre të thashethemeve?

Komentet në postimin e paraqitur më sipër varionin nga emocionet, deri te zhgënjimi. Të tjerë pohuan se njoftimi, nëse do të vinte nga Kyle dhe Morgan, nuk do të ishte aspak një “surprizë”.

Morgan u pa në Watch What Happens Live duke përkëdhelur shpinën e Kyle, për shembull. Një lëvizje interesante për një çift që kanë thënë se miqësia e tyre është krejtësisht platonike.

Përsëri, mos harroni të mos e merrni këtë si fakt. Artikujt e verbër shpesh mund të vërtetohen të rreme. Dhe kjo mund të jetë për një çift krejtësisht të ndryshëm.

Ndërkohë, Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills vazhdon me Pjesën 1 të ribashkimit të tij të mërkurën, më 28 shkurt, në orën 8/7c në Bravo.