Kyle Richards mbron ngjarjen e kapërcimit të Mauricio Umansky

Klea

Kyle Richards mbron ngjarjen e kapërcimit të Mauricio Umansky

Paralajmërim për përmbajtjen: përmendje e shkurtër e vetëvrasjes.

Kur Mauricio Umansky nuk mori pjesë në një ngjarje të veçantë me gruan e tij, yllin e The Real Housewives of Beverly Hills Kyle Richards, u ngritën vetullat. Kyle organizoi një ngjarje me Aleancën Kombëtare për Sëmundjet Mendore për të nderuar shoqen e saj më të mirë, Lorene Shea. Tragjikisht, në maj të vitit 2022, Lorene mori jetën e saj.

Disa nga yjet e Kyle’s RHOBH kishin disa mendime për këtë çështje. “Unë nuk po e pranoj justifikimin që po jep Mo,” tha Sutton Stracke në një skenë rrëfimi. “Nëse nuk jeni në spital, ose i vdekur në një hendek, ju paraqiteni për gruan tuaj dhe gruan tuaj të vdekur, familjen e mikut më të mirë.”

Kyle ndau ndjenjat e saj për Mauricio që humbi ngjarjen Celebration of Life. Në rrëfimin e saj, ajo tha: “Mo nuk mund të jetë këtu sepse duhej të dilte jashtë qytetit për biznes. Nëse kjo do të kishte ndodhur disa vite më parë, do të isha mbështetur vërtet tek ai në një natë si sonte.”

Kyle mbron Mauricio: Ajo i dha atij bekimin e saj për të humbur ngjarjen

Tani shikuesit po marrin më shumë detaje rreth ndjenjave të Kyle për situatën. US Weekly raportoi se Kyle ndau disa detaje përmes tregimeve të saj në Instagram. Ajo shkroi, “Dua ta sqaroj këtë … e kam bërë shumë herë, por më pas mendoj se duhet përsëri. Moe ofroi të anulonte udhëtimin e tij disa herë.” Ajo shtoi, “Edhe pse kishte shumë njerëz të përfshirë në këtë udhëtim. I thashë se nuk kishte nevojë ta bënte këtë. Data e ngjarjes u ndryshua në minutën e fundit dhe asnjë nga burrat e tjerë nuk ishin të pranishëm.”

Kyle shtoi, “Kisha shumë mbështetje rreth meje atë natë. Nuk është e drejtë t’ia vësh atë atij.”

Ajo përfshiu një klip nga një episod i fundit i RHOBH: After Show. Në klip, Sutton dhe Garcelle Beauvais biseduan për mungesën e Mauricios. Edhe nëse datat ndryshonin, nuk ishte një pamje e mirë.

“Ai ishte jashtë qytetit,” i tha Kyle Erika Jayne. “E dini, ai gjithashtu e donte Lorenen, ai me të vërtetë e donte, dhe ajo e donte shumë atë,” tha ajo. “Vërtet nuk ishte aspak faji i tij. Ai do të kishte qenë aty për të dhe për mua [if he was in town].”

Edhe pse Kyle dhe Mauricio nuk ishin ndarë ende kur u filmua spektakli, mes tyre pati tension. Nuk jam i sigurt nëse justifikimet e Kyle e vënë Mauricion në një dritë më të mirë.

Nëse ju ose dikush që njihni po lufton me mendimet e vetëvrasjes, ju lutemi telefononi 988.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.