Kyle Richards ka punësuar avokatë për divorc: 'Më në fund e tërhoqi këmbëzën'

Klea

Kyle Richards ka punësuar avokatë për divorc: 'Më në fund e tërhoqi këmbëzën'

Më në fund po ndodh njerëz. Kyle Richards nuk po i shmanget më fjalës “D”. Ajo tani ka punësuar avokatë për të filluar zyrtarisht procesin e divorcit nga Mauricio Umansky.

Yjet e Real Housewives of Beverly Hills kanë qenë në një udhëtim të gjatë për të arritur këtu, një udhëtim që mezi u shfaq në shfaqjen Bravo. Sidoqoftë, mund të ketë më shumë për të pasur në shfaqjen e tyre në Netflix, Blerja e Beverly Hills.

Pavarësisht nga kjo, edhe pse shumë informacione mbeten të panjohura për fansat, gjërat kanë flushuar nën sipërfaqe. Lexoni për të parë se çfarë duhet të dini për divorcin e planifikuar të Kyle.

Kyle është gati, por Mauricio “nuk e dëshiron divorcin”

“Kyle më në fund tërhoqi këmbëzën dhe nuk e ka kthyer kokën prapa”, tha një burim i afërt me Kyle për Life & Style. “Ajo duhej të vazhdonte më tej.” Sipas burimit, një nga faktorët motivues të Kyle në këtë vendim ishte dëshira për të rikthyer në jetë motrën e saj, Kathy Hilton.

“Kathy dhe burri i saj, [Rick Hilton], kanë pasur shumë armiqësi ndaj Mauricios.” Life & Style përmendi punën e Mauricios si arsyen kryesore për armiqësinë. Mau punoi në kompaninë e pasurive të paluajtshme të Rick-ut përpara se të largohej për të filluar firmën e tij në 2011.

Burimi vazhdoi, “Do të ketë një shërim të vërtetë në lidhjen e Kyle dhe Kathy me Mauricio më në fund jashtë pamjes.” Pavarësisht paqes që Kyle shpreson të gjejë, Mauricio thuhet se nuk do të heqë dorë nga martesa pa grindje.

“Ai nuk e dëshiron divorcin,” zbuloi burimi i brendshëm. “Ai do të donte ta ndalonte atë, por ai e di se kjo mund të mos jetë e mundur në këtë pikë.” Nëse Mo me të vërtetë donte të shmangte një divorc, ai ndoshta duhet të kishte menduar të bënte diçka më drastike pak kohë më parë.

Natyrisht, kjo është ende një situatë në zhvillim me sa dimë. Ka të ngjarë të ketë më shumë për të raportuar në ditët dhe javët në vijim.

Ndërkohë, The Real Housewives of Beverly Hills është në dispozicion në Peacock ndërsa Buying Beverly Hills po transmetohet në Netflix.