Kyle Richards i zhgënjyer Mauricio Umansky Kapërceu Memorialin

Klea

Kyle Richards i zhgënjyer Mauricio Umansky Kapërceu Memorialin

Paralajmërim për përmbajtjen: përmendje e shkurtër e vetëvrasjes.

Ndërsa Real Housewives of Beverly Hills vazhdon, fansat vazhdojnë të shohin të çarat që çuan në lajmet e Kyle Richards dhe Mauricio Umansky problemet martesore. Për shembull, afërsia midis Kyle dhe Morgan Wade.

Fansat dhe bashkë-yjet kanë spekuluar për natyrën e vërtetë të marrëdhënies së Kyle dhe Morgan. Megjithatë, çështjet shkojnë përtej kësaj. Në një episod të mëparshëm, Kyle shprehu pakënaqësi për stilin e jetës së Mauricios. Kyle tha se nuk donte gjithmonë të merrte pjesë në festat apo ngjarjet e punës së Mauricios. Ajo po lodhej nga të gjitha.

Në episodin e mbrëmshëm, megjithatë, tabelat u kthyen; Mauricio nuk u shfaq për Kyle. Ai kishte një justifikim disi të drejtë, por zhgënjimi i Kyle ishte i qartë.

Morgan mbërrin në orën e nevojës së Kyle

Në episodin e 10 janarit të RHOBH, fansat panë një moment të keqardhur të shpalosur për Kyle. Kjo ishte muaj përpara se lajmet për problemet e martesës së Kyle dhe Mauricio të dilnin në shtyp, por zbuluan disa tensione nën sipërfaqe. Kyle kishte krijuar një memorial për shoqen e saj të ndjerë Lorene Shea, e cila vdiq tragjikisht nga vetëvrasja në maj 2022.

Siç doli, Mauricio nuk mundi të arrinte në memorial dhe Kyle pranoi se ishte mjaft e zhgënjyer. “Mau nuk mund të jetë këtu sepse ai duhej të shkonte jashtë qytetit për biznes,” tha Kyle në një rrëfim. “Po të kishte ndodhur disa vite më parë, do të isha mbështetur vërtet tek ai në një natë si sonte.”

Në një rrëfim të veçantë, Garcelle Beauvais vuri në dukje mungesën e Mauricios, duke komentuar se ajo “thotë shumë për vendin ku [Kyle’s] marrëdhënia është.” Kyle, nga ana e saj, u ndje edhe më keq, sepse Lorene i tha asaj vetëm dy ditë para se të vdiste “të vlerësojë gjithmonë martesën tuaj”. Kyle pranoi: “Tani që po kalojmë një kohë të vështirë, mendoj se po e zhgënjej atë.”

Pavarësisht mungesës së Mauricios, Morgan mori pjesë në memorialin në mbështetje të Kyle. Ndërsa ishte atje, Morgan performoi edhe një këngë të përzemërt.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.