Dorit Kemsley and Kyle Richards

Klea

Kyle Richards i zemëruar me aktorin “RHOBH” për “Çnjerëzor” në pyetje për çështjet e saj martesore!

Kyle Richards i zemëruar me aktorin “RHOBH” për “Çnjerëzor” në pyetje për çështjet e saj martesore!

Kyle Richards mori në shënjestër atë Amvise të vërteta të Beverly Hills bashkëpunëtoret për shkak të problemeve të saj martesore me burrin e larguar, Mauricio Umansky.

Sutton Strake

Ajo u ankua për pyetjet e vazhdueshme gjatë një paraqitjeje në podkastin e Kelly Ripa, “Let's Talk Off Camera”.

“Mënyra se si ata erdhën drejt meje, nuk ishte nga një vend i dashur apo një mik që tha: “A keni nevojë për dikë? A jeni mirë? Është gjithçka në rregull? Keni nevojë ndonjë gjë?'” Kyle i tha nikoqiri i ditës.

Ajo shtoi – “Ishte e pabesueshme – sinqerisht u ndje çnjerëzore.”

Kyle Richards

Kyle shpjegoi se ajo kishte ndarë se ajo dhe Mauricio, 53-vjeçarja, po luftonin në martesën e tyre herët, kështu që ajo i gjeti pyetjet e vazhdueshme të bashkë-yjeve të saj “të pamëshirshme”.

“E patë, thashë, 'do t'u tregoj vajzave që kishim probleme'. [and] ishin të pamëshirshëm. Ata donin të dinin çdo problem”, tha ylli i Bravo.

Kyle Richards

55-vjeçarja pohoi se do t'u kishte besuar më shumë shokëve të saj të aktorit nëse ata “do të kishin ardhur tek unë në një mënyrë të mirë jashtë kameras”.

Ajo i tha Kelly – “Ata dinin gjithashtu gjërat e tjera që kishin ndodhur në jetën time – jo vetëm martesën time – – gjërat e tjera me të cilat merresha, dhe unë thashë: “A nuk mund të më jepni pak hir?”

Mauricio Umansky

Kyle vuri në dukje gjatë një segmenti të veçantë të podcast-it se zonjat e dinin se ajo ishte në pikëllim për humbjen e shoqes së saj më të mirë, Lorene Shea, e cila vdiq nga vetëvrasja.

“Unë isha si, 'Djema, më lini një pushim', kujton ajo.

Mauricio Umansky

Ylli i realitetit pretendoi se ajo “nuk bëri një gjë për të lënduar dikë” brenda grupit, por gjithsesi “trajtohej kështu”.

“Pse askush nuk ishte aty ku të mbështetesha? Natyrisht disa më shumë se të tjerat,” tha ajo, duke sqaruar se nuk i referohej të gjitha grave. “Natyrisht ne e dimë se kush po drejtonte autobusin në atë situatë.”

Kyle Richards

Kyle Nuk ka specifikuar se për cilën prej zonjave po flet, por fansat e emisionit e dinë që ajo u përlesh me të dyja Sutton Stracke dhe Garcelle Beauvais në kamera, pasi dyshja i bënë pyetje të mprehta për martesën e saj.

Kyle Richards

Sutton pyeti veten pse Kyle nuk ishte “i sinqertë” për gjendjen e martesës së saj dhe Garcelle e pyeti mamin e katër fëmijëve pse e kishte zëvendësuar bandën e saj të dasmës me një unazë tjetër.

“Kur burri yt ngatërrohet dhe ti merr një dhuratë. Ata të blejnë diçka për të harruar atë që kanë bërë,“Garcelle deklaruar gjatë një episodi të nëntorit.

Mauricio Umansky

Kyle bërtiti përsëri – “Pra ajo që po thua është se burri im po më tradhton?”

Kyle dhe Mauricio konfirmuan raportet se ata po ndaheshin pas një martese 27-vjeçare, pas xhirimeve të përfunduara për sezonin e transmetuar së fundmi.

Sutton Stracke

Yjet e realitetit kanë qëndruar të heshtur për atë që çoi në ndarjen e tyre, por Kyle zbuloi më parë se kishte çështje të gjata martesore që nuk u trajtuan kurrë. Ajo deklaroi në episodin final të RHOBH se “kishte gjëra që ndodhën” që e bënë atë të humbiste besimin te burri i saj, por nuk e tregoi të gjithë historinë.