Kyle Richards i përgjigjet pyetjes 'intensive' në lidhje me Mauricio

Klea

Kyle Richards i përgjigjet pyetjes ‘intensive’ në lidhje me Mauricio

Sa më gjatë Kyle Richards dhe Mauricio Umansky ndarja vazhdon, aq më shumë pyetje kanë fansat. Në të njëjtën mënyrë, sa më gjatë të vazhdojë sezoni 13 i Real Housewives të Beverly Hills, aq më të frustruar po bëhen shikuesit.

Që kur lajmet për ndarjen e Kyle dhe Mauricio u përhapën, fansat u lutën për më shumë informacion. Ata donin specifika, histori ose njëfarë sigurie. Por sezoni 13 ka zgjedhur të lëvizë me ritmin e kërmillit dhe të gjithë po bëhen të paduruar.

Si e tillë, është e vështirë të mos ndjesh një ndjenjë ndërhyrjeje në prapaskenë. Duke pasur parasysh mungesën e përgjigjeve, shumë kundërshtojnë ndjenjën e stagnimit. Fatkeqësisht, Kyle thjesht nuk është gati të japë përgjigje. Ose kështu pretendon ajo.

Kyle hodhi në zjarr vendimet e saj të vitit 2024

Më 9 janar, gjatë një Amazon Live, Kyle foli se si ishin gjërat për të dhe Mauricio në 2024. Një fans e pyeti Kyle nëse mendonte se mund të kthehej ndonjëherë me Mo. Fansja shtoi: “Thjesht nuk më pëlqen ai pa ty.” Fillimisht, Kyle qeshi; ndoshta një reaksion nervor automatik.

“Kjo është një pyetje shumë intensive për Amazon Live sot,” tha ajo. “Por ai është i mrekullueshëm pa marrë parasysh çfarë. Me ose pa [me].” Siç e dinë ata që e kanë ndjekur nga afër situatën e Kyle, ajo ka bërë të pamundurën për të shmangur këtë pyetje për një kohë të gjatë tani. Kjo shtron pyetjen, edhe sa kohë mund të mbajë ajo të përballet me këtë?

Për sa u përket gjërave të tjera interesante të ofruara gjatë Live, Kyle u tregoi fansave se si qëndroi në shtëpi gjatë natës së Vitit të Ri, ndërsa Mauricio dhe familja dilnin jashtë. Kyle gjithashtu shkroi “synimet” e saj për vitin 2024, por më pas e hodhi letrën në oxhak. Ajo tha se do t’i duhej të ishte “vetëm” për ta riprovuar atë.

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.