Kyle Richards fshin foton pas redaktimit të pretendimeve

Klea

Kyle Richards fshin foton pas redaktimit të pretendimeve

Njerëzit në TV janë të mbajtur me standarde të pamundura bukurie. Kështu ka qenë për një kohë të gjatë. Shpesh, shikuesit që kritikojnë yjet e realitetit për përdorimin e Photoshop-it dhe Ozempic janë të njëjtët shikues që degradojnë yjet për pamjen e tyre në radhë të parë.

Kjo nuk e justifikon përdorimin në asnjë mënyrë, por tregon se nuk ka asnjë mënyrë të mundshme që yjet të fitojnë. Kjo është nëse ata duan të arrijnë ato standarde të pamundura bukurie që ka të ngjarë të jenë rrënjosur në to. Dhe të varfër Kyle Richards ka kohë që po shmang pretendimet e Photoshop-it.

Pretendimet më të fundit erdhën mbi futjen e pretenduar të Mauricio Umansky në fotot e pushimeve familjare. Por sapo ylli i Real Housewives of Beverly Hills hodhi poshtë këto thashetheme, akuza të reja filluan të shfaqen me prova mjaft bindëse.

Fansat pyesin pse Kyle do ta postonte këtë

Foto: Kyle Richards/Facebook

Kyle së fundmi fshiu një foto nga faqja e saj në rrjetet sociale pasi fansat vunë re se imazhi ishte qartësisht i fotoshopuar. Fotoja shfaqte Kyle duke qëndruar pranë ekzekutivit të Hermés, Michael Coste. Teoria e pranuar ishte se Kyle përdorte disa softuer që e kishin të vështirë të dallonin krahun e saj dhe sfondin ngjyrë bezhë.

Michael postoi versionin e pa redaktuar në Instagramin e tij. Është interesante se pavarësisht se e fshiu atë në IG, Kyle e mbajti imazhin e ndryshuar në faqen e saj në Facebook. Për më tepër, shumë pak përdorues të Facebook dukej se i vunë re ndryshimet. Por nga ata që e bënë, njëri komentoi: “Oh keq photoshop në krahun tënd. Si pse? Është vetëm një krah. Ne të gjithë i kemi ato.”

Një temë në Reddit u shfaq gjithashtu mbi postimin e Kyle, me shumë të kuptueshëm të habitur se pse ajo do ta postonte foton në radhë të parë. Një përdorues bëri shaka, “ka një portal në një mbretëri tjetër që hapet në sqetullën e saj.” Fshirja e Kyle u lexua si një pranim i fajit. Gjë që e bëri zgjedhjen për ta lënë atë në Facebook edhe më shumë befasuese.

Real Housewives of Beverly Hills pritet të kthehet në Bravo në nëntor 2023.