Kyle Richards emëron kush e lëndoi gjatë sezonit 13 të RHOBH

Klea

Kyle Richards emëron kush e lëndoi gjatë sezonit 13 të RHOBH

Sa frustruese sa Amvise të vërteta të Beverly Hills Sezoni 13 mund të jetë, njerëzit ende po flasin për të. Shumica e shikuesve do të thoshin Kyle Richards ishte kryesisht fajtor për frustrimet e tifozëve.

Sezoni 13 supozohej se sillej rreth Kyle dhe martesës së saj. Por në fund, ylli shumëvjeçar i RHOBH u mbyll paksa shumë për pëlqimin e fansave. Megjithatë, nuk ishin vetëm fansat. Sutton Stracke mendoi se Kyle duhet të kishte qenë gjithashtu më i hapur dhe i sinqertë.

Përpjekjet e Kyle për të rezervuar shpërthyen në fytyrën e saj në ribashkim kur Dorit Kemsley ishte gati të përhapte disa të vërteta. Kush mund ta harronte kur Dorit tregoi një mesazh të dyshimtë me tekst nga Kyle që dukej se “e heshti” Doritin? Kyle sigurisht nuk e harroi.

Kyle është ende i varur në tekstin e Dorit

Gjatë paraqitjes së saj në Bitch Bitch të PodcastOne, Kyle u përball me disa pyetje të vështira. Kur u pyet se kush e lëndoi më shumë në sezonin 13, Kyle tha: “O zot. Dua të them…” ajo bëri një pauzë të gjatë. “Kjo është ajo që më ndodh tani. Tani po them, “Unë jam vetëm duke pritur për titullin për këtë më vonë!””

Jackie Schimmel bëri shaka, “Askush nuk e dëgjon këtë shfaqje, do të jesh mirë”. Ahem. Duke ecur përpara. Kyle vazhdoi, “Dmth, padyshim që u lëndova nga Sutton. Dhe pastaj, e dini, më vonë nga Dorit. Dhe unë hezitoj ta them edhe këtë siç e thashë sapo.” Kyle arsyetoi se ajo nuk “donte të trazohej [anything] përsëri lart.” Pavarësisht, ajo vazhdoi.

“Siç thashë, ata e dinin se çfarë po kaloja në jetën time personale. Kështu që u ndje si, wow.” Si i tillë, Kyle mendoi se Sutton dhe Dorit mund të kenë qenë duke luajtur për kamerat. “Më duheshin si miq. Si femra. Pra, ishte shumë e dhimbshme.” Në lidhje me tekstin në ribashkim, Kyle tha: “Unë kurrë, në gjithë këto vite … Unë kurrë, kurrë, kurrë nuk do të përsërisja ndonjë gjë që dikush më thoshte jashtë kamerës në kamera, pavarësisht se çfarë.”

Kyle theksoi më tej se ajo “nuk e kishte bërë kurrë këtë. Dhe unë mund të jetoj me veten time duke e ditur që nuk do ta bëja kurrë këtë.” Ajo e dalloi tekstin e saj si “një mesazh privat” në krahasim me tekstet e tjera që janë lexuar në ribashkim.

The Real Housewives of Beverly Hills po transmetohet në Peacock.