Kyle Richards e quan Mauricio Umansky një narcisist pasi u largua!

Klea

Kyle Richards e quan Mauricio Umansky një narcisist pasi u largua!

Kyle Richards e quan Mauricio Umansky një narcisist pasi u largua!

Mes turbullirave të tyre martesore, Kyle Richards bën një deklaratë të guximshme, duke e quajtur burrin e saj, Mauricio Umanskynjë narcisist pas largimit të tij nga vendbanimi i tyre i përbashkët.

Mauricio Umansky

Në fillim të kësaj jave, Kyle Richards “Pëlqyer” një postim në rrjetet sociale nga Trajneri Elizabeth Shaw që u fut në tiparet e narcisizmit, duke përfshirë “Të impresionosh të huajt mbi kujdesin për familjen e tyre”.

Kyle Richards

Pas raportimeve se burri i saj i larguar, Mauricio Umansky, 53 vjeç, u shpërngulën nga shtëpia e tyre në Encino në një apartament luksoz në West Hollywood, Kyle pranoi se nuk jetojnë më bashkë. Në Bibla kurve podcast, i lëshuar të martën, më 14 maj, Kyle foli për përvojën. “Ishte e çuditshme,” tha ajo e Umansky lëvizin. “Gjithmonë e dija se kur të vinte ajo ditë do të ndihej e çuditshme. Shumë e vërtetë papritur. Dhe kjo është pikërisht ajo që ndodhi.”

Kyle Richards

Ajo vuri në dukje ndryshimin në shtëpinë e saj zakonisht plot lëvizje: “Unë jam nënë e katër fëmijëve, kam një familje të zënë. Unë kam gjashtë qen tani. Jam mësuar të kem shumë kaos dhe gjëra që më ndodhin nëpër shtëpi. Dita që ai u shpërngul ishte thjesht e çuditshme sepse u ktheva në shtëpi dhe ishte sikur 'gjithçka ishte kaq e qetë'”.

Kyle Richards

Duke reflektuar mbi kohën e e Umansky nisja, Kyle e gjeti atë si strategjik dhe respektues.

“Unë kisha qenë larg dhe ai e bëri këtë ndërsa isha jashtë qytetit, gjë që është gjëja e zgjuar për të bërë. Unë kisha thënë se nuk doja të isha atje për ta parë atë. Pra, ishte thjesht e çuditshme. Dhe është si wow, do të jetë kështu ndonjëherë, “shpjegoi ajo në podcast.

Mauricio Umansky

Duke diskutuar martesën e saj 28-vjeçare, Kyle shprehu një përzierje krenarie dhe trishtimi: “Për mua ishte arritja ime më e madhe. Erdha nga një shtëpi e prishur. Nëna ime ishte martuar shumë herë. Kështu që isha shumë krenare për martesën time dhe familjen që ndërtuam. Ishte e vështirë për mua që më në fund të arrija në një vend ku mund të thosha se ky është një sukses pa marrë parasysh çfarë, “tha ajo.