Kyle Richards dhe Mauricio Umansky nuk kanë një paramartesë

Klea

Kyle Richards dhe Mauricio Umansky nuk kanë një paramartesë

Yjet e Real Housewives of Beverly Hills Kyle Richards dhe Mauricio Umansky kanë pasur një vit sfidues, sipas raporteve të shumta. Në fillim të këtij viti, u publikua lajmi se dyshja po shkonte drejt divorcit pas 20 vitesh së bashku. Ashtu si lajmet e tjera tronditëse të Bravo, ai bëri bujë në Bravoverse, duke e shtyrë çiftin të lëshonte një deklaratë zyrtare.

Siç e kemi thënë edhe më parë, është viti i divorceve Bravo dhe ky dhemb më shumë se çdo gjë.

“Në lidhje me lajmet që dolën për ne sot… Çdo pretendim në lidhje me divorcin tonë është i pavërtetë,” filluan ata. “Megjithatë, po, kemi pasur një vit të vështirë. Më sfiduesja e martesës sonë. Por ne të dy e duam dhe e respektojmë jashtëzakonisht shumë njëri-tjetrin.”

“Nuk ka pasur keqbërje nga ana e askujt”, thanë ata. “Edhe pse jemi në sy të publikut, ne kërkojmë që të jemi në gjendje t’i zgjidhim çështjet tona privatisht. Edhe pse mund të jetë argëtuese të spekulosh, ju lutemi mos krijoni histori të rreme për t’iu përshtatur një narrative të mëtejshme të çuditshme.”

Kur ata vunë re për herë të parë se thashethemet ishin të pavërteta, historia e tyre ishte e besueshme. Megjithatë, tani që e kemi parë Mo të strukur me partneren e tij në Dancing with the Stars, Emma Slater dhe Kyle duke rrëshqitur dhe duke përdorur fjalën divorc në BravoCon të këtij viti, është e vështirë të dish se kujt t’i besosh.

Qasja në para…

(Foto nga Emma McIntyre/Getty Images për WCRF)

Edhe pse Kyle dhe Mo qëndrojnë në pretendimet e tyre se nuk po divorcohen, burime pranë çiftit kanë zbuluar se ata po mendojnë për ndarjen e aseteve nëse do të arrihet deri te kjo. TMZ ka lugën.

Meqenëse Kyle ka qenë faturuesi kryesor i Beverly Hills për 13 vjet, ne e dimë se ajo është larg nga prishja. Dhe për Mo – është raportuar se ai ka grumbulluar një vlerë neto prej 100 milionë dollarë nga biznesi i tij i pasurive të paluajtshme, The Agency.

Të dy kanë disa M në llogaritë e tyre bankare, por pavarësisht parave, makinave dhe pasurive të tjera, asnjëri nuk ka kapur një avokat për ndarjen e tyre të mundshme. Ndoshta ata po përpiqen t’i mbajnë gjërat miqësore për hir të familjes së tyre.

Ne do të vazhdojmë të monitorojmë nga afër marrëdhënien e tyre gjatë sezonit të fundit të The Real Housewives of Beverly Hills. Dhe mundeni, gjithashtu, të mërkurën në orën 20:00 ET në Bravo.