Kyle Richards dhe Mauricio Umansky ndahen "Not a Storyline"

Klea

Kyle Richards dhe Mauricio Umansky ndahen “Not a Storyline”

Kyle Richards dhe Mauricio Umansky ndarja është historia e Bravo që nuk do të ndalet së bërë tituj. Asnjë ndarje nuk është kurrë e lehtë, dhe kur ndodh në TV realitet, bëhet shumë më e rrëmujshme.

Për Amvise të vërteta të Beverly Hills ylli Kyle, ndarja e saj nga Mauricio ka qenë një temë e nxehtë diskutimi midis miqve, fansave dhe shoqeve shtëpiake. Nuk mund të jetë e lehtë të mbarosh një marrëdhënie dhe të kesh dëgjuar për të gjithandej.

Kjo është arsyeja pse kolegët e Kyle kanë treguar mbështetjen e tyre në mënyra të ndryshme teksa ajo po kalon këtë kohë të vështirë. Dhe e fundit që shprehu mendimin e saj në këtë dramë në vazhdim është Erika Jayne.

Kyle Richards dhe Mauricio Umansky ndahen realisht

Erika nuk është e emocionuar për thashethemet që qarkullojnë se Kyle dhe Mauricio mund të përdorin çështjet e marrëdhënieve të tyre për një histori në shfaqje. Ndërsa përdorimi i problemeve personale për një skenar nuk është jashtë fushës së mundësisë në TV realitet, Erika është 100% e sigurt se nuk është kështu këtë herë.

Ajo i tha Access Hollywood pa mëdyshje, “Nuk është një histori”.

Erika shtoi: “Askush nuk do ta bënte këtë për një histori. Dua të them, këtu është një familje. Ata kanë vajza. Ata kurrë nuk do ta bënin këtë për një histori. Kjo është disi bruto.”

Si shoqja e Kyle, Erika është e sigurt se dyshja nuk do të transmetonte ndarjen e tyre të dhimbshme vetëm për publicitet, veçanërisht kur kjo mund t’i lëndonte fëmijët e tyre.

Plus, për aq kohë sa të ishte e mundur, Kyle dhe Mauricio pohuan se po punonin për martesën e tyre pavarësisht se pranuan se kishin një vit të vështirë, duke vazhduar të thoshin se po i zgjidhnin gjërat. Ata mohuan thashethemet për divorc.

Shokët e Kajlit ishin të sigurt se do t’i zgjidhnin gjërat. Erika më parë tha se nuk kishte asnjë mënyrë që Kyle dhe Mauricio të ndaheshin.

Erika gaboi me atë rast. A mund të ketë edhe ajo gabim këtu? Ndarja mund të jetë e vërtetë, por ndoshta divorci i mundshëm është pjesë e një historie të ardhshme. Vetëm koha do ta tregojë.

Tani për tani, pa marrë parasysh çfarë, Erika konfirmoi se do të mbështesë Kyle pavarësisht se çfarë do të ndodhë në muajt e ardhshëm.

“Unë jam një mik i Kyle,” tha Erika. “Çfarëdo që Kyle zgjedh të bëjë, unë do ta mbështes atë në këtë.”

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills do të shfaqet premierë më 25 tetor në orën 8/7c në Bravo.