Kyle Richards dhe Mauricio Umansky Jo në terapi së bashku

Klea

Kyle Richards dhe Mauricio Umansky Jo në terapi së bashku

Që nga viti Kyle Richards dhe Mauricio Umansky njoftuan ndarjen e tyre, ata nuk janë fshehur saktësisht. I kemi parë pothuajse kudo dhe shpesh lexojmë për detajet e ndarjes, pasi duket se gjithmonë e gjejnë rrugën e tyre në sytë e publikut. Ndërsa ne nuk e dimë arsyen e saktë të vendimit të tyre, përfundimisht mund të marrim një paraqitje të shkurtër se pse Kyle dhe Mo u ndanë pas pothuajse 30 vitesh martesë – në vend që vetëm Kyle të ndahej në çdo festë – në këtë sezon të The Real Housewives. të Beverly Hills.

Si Kyle ashtu edhe Mauricio kanë thënë se divorci nuk është ende në tavolinë. Megjithatë, të dy duket se nuk po nguten për të shëruar bashkimin e tyre. Kyle është parë vazhdimisht me Morgan Wade dhe Mauricio ka qenë duke u gëzuar me partneren e tij (tani ish) në Dancing with Stars, Emma Slater.

Kjo ndoshta nuk i lë shumë kohë për të punuar në martesën e tyre. Por, ata kanë punuar me veten individualisht. TMZ thotë se ndërsa Kyle dhe Mauricio po marrin terapi veç e veç, ata nuk kanë bërë asnjë së bashku.

Kyle dhe Mauricio po bëjnë gjithçka veç e veç, përfshirë terapinë

Kyle dhe Mauricio nuk janë parë bashkë për një kohë të gjatë. Ai gjithashtu anashkaloi BravoCon dhe në vend të kësaj u pa duke u shoqëruar sërish me Emën. Një burim “me njohuri të drejtpërdrejta” thotë se si Kyle dhe Mauricio po bëjnë terapi vetëm vetë. Po pse nuk kanë parë ende një këshilltar martese apo terapist çiftesh? Ata thjesht duan ta eksplorojnë jetën veçmas për momentin.

Burimi ritheksoi gjithashtu se të dy ende nuk kanë në plan të divorcohen për momentin, por fati i lidhjes së tyre është i paqartë në këtë moment dhe duket se ata nuk po nxitojnë ta kuptojnë.

Sipas burimit, “Shiko, ata mund të kthehen sërish bashkë, por mund edhe jo. Ata thjesht nuk e dinë tani. Ata do të vendosin në një moment nëse do të qëndrojnë të martuar, por jo tani”.

A mundet fakti që Kyle dhe Mauricio nuk kanë një paramartesë dhe ai vlen 100 milionë dollarë të jetë një arsye që ata po zvarriten? Kyle bën një jetë të shkëlqyeshme gjithashtu nga Housewives, por ajo mund të mos dëshirojë të heqë dorë nga paratë e Agjencisë ende! Të kuptuarit se si të ndajnë malet e tyre të parave nuk do të jetë një detyrë për ata me zemër të dobët.

Sezoni 13 i RHOBH vazhdon të mërkurën në mbrëmje në 8/7c në Bravo.