Kyle Richards dhe Mauricio Umansky janë 'Së bashku, por jo së bashku'

Klea

Kyle Richards dhe Mauricio Umansky janë ‘Së bashku, por jo së bashku’

Marrëdhënia ndërmjet Kyle Richards dhe Mauricio Umansky duket të jetë gjithnjë në zhvillim. Titujt e shumtë mbi martesën do të sugjeronin përditësime të reja vazhdimisht.

Por në të njëjtën kohë dhe në mënyrë paradoksale, marrëdhënia midis yjeve të The Real Housewives of Beverly Hills duket e ndenjur. Të dy prej muajsh janë në një gjendje të çuditshme ndarjeje. Fansat shpresonin që Sezoni 13 i RHOBH mund të jepte një pasqyrë të asaj që ndodhi saktësisht.

Fatkeqësisht, përgjigjet janë ndjerë të pakta. Kyle ngacmoi një kthesë në fund të ribashkimit, që mund t’u ofrojë diçka shikuesve, por deri atëherë, ne jemi në errësirë. Me vetëm disa episode të mbetura në sezonin 13, cilat janë mendimet aktuale të Kyle për marrëdhënien?

Kyle dhe Mauricio po bëjnë “shumë mirë, duke marrë parasysh”

Kyle foli me Extra në People’s Choice Awards. Kur u pyet për marrëdhënien e saj me Mauricio, ajo tha: “Ne jemi mirë. Ne jemi në fakt shumë mirë, duke marrë parasysh. Ne jemi miq shumë të mirë. Ne kemi qenë gjithmonë, edhe si çift i martuar. Ne jetojmë në të njëjtën shtëpi, jemi familje – po bëjmë mirë, duke pasur parasysh.”

Ajo shtoi, “Kurrë nuk e kisha menduar se do të ishim brenda [this] situatë.” Për sa i përket kuptimit të kësaj, ajo shpjegoi: “Të shkojmë mirë kështu, të hani darkë … së bashku, por jo së bashku.” Pavarësisht vështirësive, pika e ndritur erdhi nga të pasurit e mbështetjes familjare. “Kjo do të thotë bota për mua … duke e ditur se unë kam mbështetjen e tyre pa marrë parasysh çfarë.”

Për më tepër, nëse do të vinte ndonjë e mirë tjetër nga situata, do të ishte që rrethanat e Kyle dhe sezoni 13 mund të rezononin me disa fansa. “Ne kemi qenë shumë të vërtetë dhe kemi hapur jetën tonë gjatë gjithë këtyre viteve,” tha Kyle. “Njerëzit janë investuar vërtet … Ka një lidhje atje.”

Finalja e sezonit 13 të “The Real Housewives of Beverly Hills” transmetohet këtë të mërkurë, më 21 shkurt në ora 20:00 në Bravo.