Kyle Richards dhe Mauricio nuk ndjekin më terapinë e çifteve

Klea

Kyle Richards dhe Mauricio nuk ndjekin më terapinë e çifteve

Gjërat duken të zymta për Umanskys. Më 1 Prill, Kyle Richards foli edhe një herë për çështjet e martesës me bashkëshortin e saj të larguar. Në një kohë, çifti merrte pjesë në seancat e këshillimit, por kjo duket se është bërë.

Kyle tha në një seancë Amazon Live se ajo dhe Mauricio Umansky po bëjnë një pushim nga këshillimi për martesë. “Ne nuk kemi qenë në terapi për një kohë, për të qenë i sinqertë,” pranoi ylli i Real Housewives of Beverly Hills. “Ne thjesht po bëjmë një pushim nga kjo, por shkojmë shumë mirë dhe jemi vërtet miq të mirë.”

Ndërsa Kyle e karakterizoi pushimin e tyre si thjesht nevojë për një “hapësirë” nga njëri-tjetri, të brendshëm ende kanë shpresë se Kyle dhe Mau nuk do të divorcohen. Yjet e RHOBH u ndanë verën e kaluar pas 27 vitesh martesë dhe duke rritur së bashku katër vajza.

Kyle humbi besimin te Mauricio

Siç raportohet nga Page Six, Kyle po i mban me këmbëngulje detajet e ndarjes për vete. Në ribashkimin e sezonit të 13-të të RHOBH, ajo u tha kolegëve të saj se “nuk është puna e askujt”. Megjithatë, ajo më vonë pranoi se përfundimisht humbi besimin te burri i saj prej tre dekadash.

“Me çdo martesë,” tha ajo në atë kohë, “ka çështje që keni … Dhe më pas diçka siç thashë në intervistën time, ndodhi ku unë humba besimin tim.”

“Unë kujdesem për familjen time në radhë të parë dhe vërtet u përpoqa,” shtoi ajo. “Dhe më pas, kur nuk munda, gjërat që isha – nuk dua të them duke i duruar – u bënë më të dukshme për mua. Mendoj se nuk mund ta bëja më këtë dhe më në fund pata një pikë të thyer.”

Çifti është përpjekur të mbajë një front të bashkuar për hir të tre vajzave të tyre, Alexia, Sophia dhe Portia. Mau është gjithashtu njerku i Farrah, i cili ishte pesë vjeç kur ai dhe Kyle u takuan për herë të parë. Babai biologjik i Farrah është Guraish Aldjufrie, burri i parë i Kyle, i cili jeton në Bali, por thuhet se është ende shumë i afërt me të gjithë familjen, përfshirë Mau.

Por edhe ndërsa përpiqej të zgjidhte problemet e tyre, Mau u dëgjua në një udhëtim të djemve në Aspen se ai po konsideronte “të largohej” nga shtëpia e tyre e përbashkët.

Lirë për t'u takuar me të tjerët

Edhe pse çifti thuhet se ende shpreson për një pajtim, marrëveshja e tyre e ndarjes i lejon secilit prej tyre të takohet me njerëz të tjerë.

Të gjithë kemi parë titujt që spekulojnë për një marrëdhënie mes Kyle dhe mikut të saj të ngushtë, yllit të muzikës country Morgan Wade. Edhe pse ata shpesh udhëtojnë së bashku dhe ndajnë tatuazhe të ngjashme, Kyle pohon se ata janë thjesht miq të mirë.

“Ajo luan një rol shumë të rëndësishëm në jetën time, si dhe shumë miq të mi”, thotë ish-aktorja fëmijë. “Të gjithë janë kaq të fokusuar te Morgan. Unë kam parë miqtë e mi të tjerë duke u modifikuar nga fotot. Ata thjesht janë prerë jashtë, janë hedhur anash, e dini?”

Ndërkohë, bashkëshorti i saj yll i Buying Beverly Hills është parë me “gratë mistere” të ndryshme, shumica prej të cilave ai pretendon se janë “bashkëpunëtore biznesi”. Së fundmi, Mau u lidh me partneren e tij të kërcimit të Dancing with Stars Emma Slater. Të dy janë parë duke darkuar së bashku, duke u përqafuar dhe madje duke u mbajtur për dore. Duke ndjekur shembullin e Kyle, Mau këmbëngul që të dy janë “thjesht miq” dhe nuk janë në një lidhje romantike.

The Real Housewives of Beverly Hills tani po transmetohet në Peacock.