Kyle Richards dhe Dorit Kemsley demonstrojnë 'gërshërë' pas një bisede me kuriozitet

Klea

Kyle Richards dhe Dorit Kemsley demonstrojnë ‘gërshërë’ pas një bisede me kuriozitet

Real Housewives of Beverly Hills ka marrë kthesa të papritura. Së fundmi u shfaq një klip i Kyle Richards duke pyetur grupin nëse ndonjë prej tyre do të dilte me një grua. Ne pergjigje, Dorit Kemsley thuajse i pështyu pijen.

Kur grupi ia ktheu pyetjen asaj, Kyle tha se do ta bënte pa shumë konsideratë. Kyle është përfshirë në thashethemet për një lidhje me një grua, domethënë Morgan Wade.

Sjellja e Kyle brenda dhe jashtë shfaqjes ka bërë shumë pak për të larguar këto thashetheme, edhe pse ajo pretendon se do të donte që ato të ndaleshin. Si i tillë, Kyle ka marrë një rep të keq kohët e fundit. Ndoshta një moment mendjelehtësie mund të ndihmojë në zbutjen e gjërave.

Sutton ofrohet të fusë gjuhën e saj në gojën e Kyle

Më 9 janar, PEOPLE ndau një pamje paraprake ekskluzive të episodit të ardhshëm RHOBH. Në klip, teksa vajzat festonin ditëlindjen e Annemarie Wiley, Kyle shtroi pyetjen nëse ndonjëra prej tyre do të dilte ndonjëherë me një grua. Grupi u befasua nga pyetja. Sutton Stracke tundi kokën dhe tha: “Jo. Jo, jo.”

Garcelle Beauvais pranoi se kishte raste kur ajo kishte menduar për këtë, “Nëse do të jem i sinqertë”. Kur Kyle tha se do të dilte me një grua, Garcelle vuri në dukje se Kyle dikur tronditej nga ideja që miqtë e saj të bënin treshe ose të puthnin gra të tjera. Garcelle tha më tej, “Unë nuk di shumë, por mendoj se ka një këngë country diku atje”.

Kyle më pas solli gërshërë dhe Annemarie pyeti se çfarë ishte ajo. Garcelle pyeti gjithashtu nëse ishte si 69-ta, kështu që Kyle dhe Dorit vendosën të demonstrojnë. Të dy hipën në bar ndërsa miqtë e tyre qeshën. Ndërsa ata rifilluan një lojë që po luanin, Dorit tha se Kyle së shpejti do t’i sugjeronte grupit të fusin gjuhën në gojën e njëri-tjetrit. Sutton doli vullnetarisht ta bënte këtë me Kyle.

Real Housewives of Beverly Hills Sezoni 13 vazhdon të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.