Kyle Richards Detaje për situatën e re të jetesës me Mauricio Umansky

Klea

Kyle Richards Detaje për situatën e re të jetesës me Mauricio Umansky

Pavarësisht nga të gjitha titujt përreth Kyle Richards dhe Mauricio Umansky, duket sikur ka kaluar shumë kohë që kur kemi marrë një përditësim konkret. Me thashethemet që qarkullojnë gjatë gjithë kohës, është e vështirë të vazhdosh me atë që saktësisht është e vërteta absolute për yjet e Real Housewives të Beverly Hills.

Sa për të ardhur keq që përditësimet konkrete janë të pakta, veçanërisht pasi fansat po humbasin besimin në çdo gjë që Kyle ka për të thënë. Për shembull, thashethemet vazhdojnë të fluturojnë mbi Kyle dhe Morgan Wade. Pavarësisht përpjekjeve të Kyle për të mohuar thashethemet e tilla, shumë fansa nuk po e blejnë atë.

Sidoqoftë, Kyle së fundmi u dha lexuesve të lajmeve një përditësim mbi situatën e saj të jetesës. Dhe përkundër të gjithë dezinformatave atje (madje edhe thashethemet vendase të Bravos), nuk ishte shumë e vështirë të besohej pretendimi i Kyle këtë herë.

Kyle dhe Mauricio nuk e shohin shpesh njëri-tjetrin në shtëpi

Duke folur me Extra, intervistuesi Billy Bush e pyeti Kyle nëse ndjente se ishte në pikën ku duhej të divorcohej nga Mauricio. “Jo,” tha ajo përfundimisht. Ajo më pas tha: “Ne jemi martuar për 28 vjet. Kohët e fundit, është e vështirë. Ne jetojmë nën të njëjtën çati dhe kalojmë mirë dhe thjesht po përpiqemi ta kuptojmë.”

Kur u pyet se sa shpesh ajo dhe Mauricio ishin nën të njëjtën çati, Kyle u përgjigj: “Dy muajt e fundit, aspak shumë, sinqerisht.” Deri në atë pikë, Kyle pranoi se ky sezon i RHOBH kishte qenë “thellësisht personal”, sipas fjalëve të Bushit. Kyle rrëfeu: “Ka qenë periudha më e vështirë në jetën time”.

Sa i përket thashethemeve rreth Morganit, Kyle përsëriti se ata ishin thjesht miq. “Të gjithë janë kaq të magjepsur nga kjo,” tha ajo. “Sinqerisht, mendoj se nëse ajo nuk do të kishte tatuazhe dhe gjithçka, njerëzit nuk do të ishin aq të intriguar.”

Ajo gjithashtu ngacmoi projektin e saj të ardhshëm me Morgan: “Ai filloi si një dokumentar, por mund të jetë një dokumentar. Do ta shohim.”

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.