Kyle Richards akuzon RHOBH Cast se 'Dëshiroj të besoj' Erika Jayne ishte fajtore

Klea

Kyle Richards akuzon RHOBH Cast se ‘Dëshiroj të besoj’ Erika Jayne ishte fajtore

Gjërat u bënë serioze për Erika Jayne në më të fundit Amvise të vërteta të Beverly Hills episodi, dhe Kyle Richards nuk mund të mos pajtohesha me Erikën. Por le të rikthehemi.

Për më shumë se një vit, Erika është përfshirë në krimet e dyshuara të bashkëshortit të saj të larguar. Tom Girardi u akuzua për përvetësim dhe mashtrim, që thuhet se ka vjedhur miliona para të klientëve. Erika ka arritur t’i shmanget gjyqit deri në këtë pikë, por kjo nuk i ka ndalur akuzat të fluturojnë në drejtim të saj.

As shokët e saj të aktorit nuk mund të mos pyesnin për shkallën e përfshirjes së saj në marrëdhëniet e biznesit të burrit të saj. Sutton Stracke u ndal veçanërisht mbi akuzat mjaft të rënda. Kjo çoi në një kërkim falje gjatë skenës së drekës së mbrëmshme. Pra, si ndihen tani Erika dhe Sutton?

Sutton “nuk e kishte idenë” se sa thellë e lëndoi Erika

Duke reflektuar mbi situatën gjatë RHOBH After Show, Erika shprehu zhgënjimin e saj që miqtë e saj ia vunë fajin. Ajo nuk mund ta besonte se miqtë e saj nuk do të thoshin diçka më shumë për efektin: “Prisni pak, unë në fakt e njoh”.

Kyle, i cili ishte ulur pranë Erikës, shtoi: “Disa njerëz donin ta besonin.”

Erika u përgjigj: “E di”. Ajo shtoi: “Faleminderit që e the këtë. Unë e vlerësoj që e thoni këtë sepse jam dakord.”

Ndërkohë, Sutton shprehu pak keqardhje. Ajo gjithmonë kishte ndarë dyshimet e saj për bashkëpunimin e Erika-s në krimet e supozuara të Tomit. “Nuk e kisha idenë se ajo që bëra do të bënte kaq shumë dhe do të shkaktonte kaq shumë dëme në jetën e saj. Pra, kërkoj falje.”

Kyle i tha Erikës se ndjente se Sutton e kishte lënduar më së shumti. Erika pranoi. Më tej ajo pranoi se marrja e faljes do të thoshte shumë. “E di që nuk jepet lehtë,” tha Erika. “Dhe ajo ndoshta nuk dëshiron të më kërkojë falje … por unë isha mirënjohës për këtë.”

Për më tepër, Sutton pranoi se Erika thjesht ndihej ndryshe këtë sezon dhe se sjellja përfundimisht arriti kulmin në këtë moment cenueshmërie nga ana e saj. “Më në fund isha në një vend me të ku mund të kërkoja falje vërtet,” tha Sutton.

Finalja e sezonit 13 të “The Real Housewives of Beverly Hills” transmetohet të mërkurën, 21 shkurt në ora 20:00 në Bravo.