Kyle dhe Mauricio akuzohen për një dramë martesore për "Ratings".

Klea

Kyle dhe Mauricio akuzohen për një dramë martesore për “Ratings”.

Meqenëse shfaqjet televizive reale pretendojnë të jenë realitet, audienca ndihet me të drejtë e mashtruar kur zbulon se disa ngjarje në ekran ishin më të orkestruara sesa ishin të natyrshme. Si i tillë, audienca është gjithmonë në gatishmëri të lartë për çdo gjë që mban erë peshku.

Rasti në fjalë, Kyle Richards dhe Mauricio Umansky. Siç e dinë fansat e Real Housewives of Beverly Hills, të dy zbuluan se kishin probleme martesore në korrik 2023. Pasi statusi i marrëdhënies së tyre u bë publik, disa fansa e quajtën menjëherë një përrallë të gjatë, veçanërisht me sa pak është zbuluar që atëherë.

Kyle dhe Mauricio e kanë mbrojtur të vërtetën e pretendimeve të tyre disa herë. Kyle arsyetoi se mashtrimi i telasheve martesore do të ishte tepër i vështirë emocionalisht për këdo që të duronte. Tani, megjithatë, një vëzhgues i afërt me situatën nuk është dakord me Kyle.

Pse Kyle dhe Mauricio sillen “aq të paqartë dhe të përmbajtur”

Një burim i afërt me Kyle dhe Mauricio i tha Daily Mail se divorci “do t’i bëjë njerëzit të sintonizohen me shfaqjen e Mauricios. [Buying Beverly Hills] – sidomos që në të luajnë edhe vajzat e tyre. Pra, me Kyle dhe Mauricio në shfaqje televizive shumë të suksesshme, duhet të ketë dramë për të qëndruar në transmetim.”

Burimi vazhdoi: “Kjo është zgjidhja perfekte dhe kjo është arsyeja pse ata janë kaq të paqartë dhe të përmbajtur për gjithçka.” Sa i përket vëzhgimeve dhe parashikimeve të insajderit, ata shpjeguan: “Martesa e tyre ka vite që ka rënë në gurë. Por ata nuk do të divorcohen jo kur ka 100 milionë dollarë në ajër. Ata mund ta dyfishojnë atë duke qëndruar së bashku.”

Komentet e insajderit janë në përputhje me atë që shumë fansa teorizuan që në fillim. Shumë shikues të RHOBH spekuluan se problemet martesore ishin të gjitha për t’i dhënë Kyle një histori të denjë. Pavarësisht nëse komploti ishte i orkestruar apo jo, ai solli fansat. Sezoni 13, pothuajse i qëndrueshëm, ka arritur mbi një milion shikues drejtpërdrejt çdo episod.

Real Housewives of Beverly Hills Sezoni 13 vazhdon të mërkurën në 8/7c.