Kyle Cooke zbulon romancën e shtëpisë së dimrit për të cilën po rrënjosej

Klea

Kyle Cooke zbulon romancën e shtëpisë së dimrit për të cilën po rrënjosej

Sezoni 3 i Shtëpia e dimrit është me të vërtetë i pari në përzierjen e Bravolebrities nga të gjithë, dhe Kyle Cooke padyshim që do të përfshihej. Ai arrin atje ku uji nuk mund. Ndërsa sezonet e mëparshme kishin anëtarët e kastit të Summer House që sollën disa nga miqtë e tyre, tani është bërë një përzierje e yjeve të realitetit televiziv nga Family Karma, Vanderpump Rules dhe Below Deck.

Premiera e sezonit sapo u transmetua, dhe është e qartë se aktorët po kërkuan njëri-tjetrin për partnerë të mundshëm lidhjeje. Natyrisht, Kyle, si burri i martuar lumturisht në grup qëndron jashtë përleshjes. Por ai ka një tendencë për të vëzhguar anëtarët e tjerë të kastit, duke ofruar shpesh këshilla kur është e nevojshme. Dhe themeluesi i Loverboy tashmë po flet për atë që ka parë dhe shpresat e tij për zogjtë e dashurisë së grupit.

Kyle i Winter House zgjedh ata që kanë të bëjnë me “situata të vështira”

Foto nga: Rodolfo Martinez/Bravo nëpërmjet Getty Images

Kyle ka dhënë një intervistë për NBC New York për sezonin e ri. Atij iu kërkua të zgjidhte bashkë-yjet që ai shpresonte të krijonin një lidhje.

Duke iu referuar lidhjeve romantike brenda grupit, prezantuesi pyeti: “Thjesht u ulët dhe i shikonit të shpalosen? A po rrënjoseje për dikë në veçanti? Sepse me të vërtetë është një seancë e madhe lidhjeje.”

“Unë jam si shoqëruesi i papërgjegjshëm. Unë ndihmoj për të kontribuar në kaos, “u përgjigj Kyle. “Por unë isha duke u mbështetur veçanërisht për Danielle [Olivera] dhe Tom [Schwartz] sepse ata vinin nga situata shumë të ndryshme, por gjithsesi situata të vështira. Dhe fakti që ata mund të hyjnë brenda dhe të argëtohen dhe të shohin se çfarë ndodh. Unë vërtet isha duke u mbështetur për ta.”

Sigurisht, Kyle po i referohet sesi Scandoval ndikoi në jetën e Schwartz. Dhe Danielle u nda me ish të dashurin Robert Sieber pak para fillimit të xhirimeve.

A mund të supozohet se Kyle do të thoshte se i mbështeti ata si partnerë romantikë? Apo donte të thoshte se po shpresonte që Daniela dhe Tom të bënin lidhje veçmas me shokët e tjerë të shtëpisë? Sepse Tom tashmë ka qenë i lidhur me një lidhje dimërore me shefen e Mesdheut të Below Deck, Katie Flood. Ky do të jetë një sezon i mrekullueshëm.

Shiko Winter House, të martën në 9/8c në Bravo.