Kyle Cooke vlerëson aftësitë e të kënduarit të Tom Sandoval

Klea

Kyle Cooke vlerëson aftësitë e të kënduarit të Tom Sandoval

Pjesa më e mirë për të parë yjet e realitetit të Bravo-s Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt po dëgjon mendimin e tyre për gjëra që mund të mos i kemi pasur kurrë më parë. Për shembull, ylli i Shtëpisë Verore Kyle Cooke Kohët e fundit ishte në emisionin e Andy Cohen dhe ndau mendimet e tij se pse Austen Kroll është një burrë kaq zonjash, cilësitë më humbëse të Craig Conover dhe çfarë mendon ai. Tom Sandoval’s duke kënduar.

Vlerësim i drejtë

Në një segment të quajtur Snowballs to the Wall, Kyle do të “hedhte një top bore” me foton e dikujt mbi të dhe Andy do t’i bënte një pyetje për atë person. Është një lloj pyetjesh dhe përgjigjesh me zjarr të shpejtë, megjithëse, sinqerisht, ritmi ishte mjaft i qëndrueshëm.

Kur u shfaq topi i borës me Tomin, Andi e pyeti yllin e Summer House se si do ta vlerësonte këndimin e Tomit.

Ai hezitoi për pak dhe e mendoi pak përpara se të përgjigjej: “Mendoj se ai ia del përpara. Unë do ta vendosa atë në një 6.9 të mirë.” Vlerësimi mori disa kritika të ashpra nga turma, të cilat thjesht e bënë Kyle të qeshte.

Mënjanë skandalet, ishte një vlerësim mjaft i drejtë, megjithëse ndoshta pak më i lartë se sa meritonte ylli i Vanderpump Rules.

Mendimet e tjera të tij

Dhe në rast se po pyesnit për pyetjet e tjera, Kyle ishte mjaft i çiltër përreth. Përgjigja e tij për atë që e bëri Austen një “pikator të brekëve”, siç tha Andy, përgjigja e Kyle ishte drejtpërdrejt në pikën – “Lartësia!”

Sa për Craig, Kyle renditi tre cilësitë e tij më humbëse si “Ai e ka këtë rozë që është një lloj humbësi që varet vetëm nga lufta me thika që pati me veten.” Nuk i pëlqen të pastrojë. Dhe ai ende jeton shumë larg nga Paige ime.”

Kyle i referohej Craig-ut që jetonte larg nga e dashura e tij dhe ylli i Kyle’s Summer House, Paige DeSorbo. Edhe pse, nëse duhen besuar thashethemet, Craig mund të kërkojë ta rregullojë atë së shpejti.

Winter House vazhdon të martën në 9/8c në Bravo.