Kyle Cooke prish ofertën e Loverboy për Carl Radke

Klea

Kyle Cooke prish ofertën e Loverboy për Carl Radke

Karl Radke dhe Lindsay Hubbard po ziheshin sërish në episodin e kësaj jave të Summer House. Debati i temës ishte biseda e vazhdueshme midis Carl dhe themeluesit të Loverboy Kyle Cooke në lidhje me kthimin e të parit në shoqëri me kapacitet të kufizuar.

Lindsay, kuptohet, po e shtynte ish të fejuarin e saj për specifikat e marrëveshjes. Ylli i reality dhe ish-publicisti po shikonte edhe pamjen e madhe, pra paratë. Carl u tërhoq me fjalën e tij të “kërkimit të butësisë”. Episodi përfundoi me një vazhdim të debatit në mes të partisë.

Kontributi i Kyle në të gjithë këtë ishte për të thyer ofertën e tij për Carl.

Kyle lavdëroi mikun e tij për të kuptuar “potencialin” e ofertës

Ndërsa në një episod të fundit të Watch What Happens Live, prezantuesi Andy Cohen i tha Carl se “oferta nuk dukej e mahnitshme me të gjitha arsyet”. Ekzekutivi i Bravo vuri në dyshim gatishmërinë e Carl për të pranuar ofertën, si dhe mbrojti Lindsay për reagimin e saj.

Pasi Kyle mërmëriti se reagimi i Lindsay ndaj ofertës së tij ishte “si një rreshter stërvitje”, ai vazhdoi të mbronte pozicionin e tij.

“Unë e vendosa nivelin më të ulët për sa i përket asaj që isha i gatshëm të ofroja sepse ne nuk po përpiqemi thjesht të kthehemi në këtë rol intensiv, e dini, ku ai ka shumë përgjegjësi. Unë po përpiqesha ta bëja këtë sa më pak të jetë e mundur, “shpjegoi Kyle.

“A u habitët që ai ishte aq i menjëhershëm në përputhje me ofertën?” Andi pyeti për reagimin e Karlit.

“Unë mendoj se ai e kupton potencialin,” tha themeluesi i Loverboy. “Përparësia nuk është vetëm ruajtja mujore. Pra, ka shumë më tepër mish në kockë atje. Dhe ajo e mbyll telefonin për sa para.”

Vlen të kujtohet se Carl u largua nga Loverboy si VP i Shitjeve duke u ndjerë i mbingarkuar dhe i zhgënjyer. Andi vuri në dukje se “Ai gjithashtu shiste alkool në mënyrë të matur. Kishte shumë gjëra atje.”

Kyle ra dakord. Ai përfundoi: “Pra, ne po ktheheshim në majë të gishtave”.

Ndërkohë, fansat e Summer House janë të ndarë se kë të mbështesin në këtë luftë.

Shiko Summer House të enjten në 9/8c në Bravo.