Kyle Cooke pretendon se Tom Schwartz është 'i stresuar' për paratë

Klea

Kyle Cooke pretendon se Tom Schwartz është ‘i stresuar’ për paratë

Skandovali është dhurata që vazhdon të japësh. Pesë muaj pasi dëgjoi lajmin se ylli i Vanderpump Rules, Tom Sandoval kishte tradhtuar të dashurën e tij prej nëntë vitesh Ariana Madix me Rachel “Raquel” Leviss, historia vazhdon.

Tani ylli i Shtëpisë Verore Kyle Cooke, i cili është i afërt me kastin e Pump Rules, po flet për mënyrën sesi reagimi skadoval po ndikon te dy Toms dhe biznesin e tyre së bashku. Kyle së fundmi u përplas me Tom Schwartz dhe thotë “Ju mund ta shihni në fytyrën e tij” se sa i stresuar është për situatën.

“E kuptoj,” vazhdoi Kyle. “Dy miq që punojnë së bashku. Paratë janë të përfshira, jetesa e përfshirë. Dua të them, shikoni, unë i dua të dy ata djem. Shpresoj që gjithçka të funksionojë.” US Sun ka detajet.

Marrja e anëve pas skandalit të mashtrimit

(Foto nga: Monica Schipper/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Kur doli lajmi për lidhjen, opinioni publik ishte në masë dërrmuese në favor të Arianës. Përfaqësuesit për barin e dy Toms, Schwartz dhe Sandy’s, madje lëshuan një deklaratë në mars 2023 duke u kërkuar klientëve që të mos e drejtonin zemërimin e tyre ndaj Sandoval drejt lokalit. Ata i kërkuan fansave që “ju lutemi të kuptojnë se edhe jetesa e të tjerëve varet nga ky biznes”. Sandoval, aktualisht në turne me grupin e tij kopertinë, ka mbajtur një profil të ulët në lokal muajt e fundit.

Kyle e kishte të lehtë të lidhej me situatën midis dy Toms, pasi ai kaloi një përvojë të ngjashme me BFF-në e tij Carl Radke dhe biznesin e tyre, Loverboy. Carl dhe Kyle punuan së bashku për të ndërtuar markën e çajit të fortë dhe spritz. Por Carl u largua në nëntor 2022 pas 3 vitesh e gjysmë, kur miqësia e tyre thuhet se “u komplikua”. Pra, Scandoval dhe Lovergate: e njëjta gjë apo jo? Sigurisht, Kyle.

Themeluesi i Loverboy thotë, “[The Toms have] ia dolën në Hollivud… Ata kanë bërë mirë për veten e tyre. Ata po përpiqen të ndërtojnë një të ardhme dhe diçka fatkeqe ndodh. [And] grupi i miqve disi copëtohet.”

“Dua të them, njerëzit e televizionit të realitetit, ata priren të zgjedhin anët e tyre,” vazhdon ai. “Por shpresoj që njerëzit të mos mbajnë përgjegjësi biznesin dhe të gjithë punonjësit [one person’s] veprimet. Është shumë më e madhe se kaq.”

Megjithëse xhirimet për Sezonin 11 thuhet se kanë filluar, Vanderpump Rules nuk do të transmetohet deri diku në vitin 2024.