Kyle Cooke për Carl Radke dhe Lindsay Hubbard Split: 'No Teams'

Klea

Kyle Cooke për Carl Radke dhe Lindsay Hubbard Split: 'No Teams'

Kyle Cooke ka qenë në mes të Lindsay Hubbard dhe e Carl Radke rrëmujë që nga sezoni 1 i Summer House. Sigurisht, të dy nuk ishin zyrtarë deri në vitet e mëvonshme, por gjithmonë ka pasur dramë. Ndërsa sezoni 8 shpaloset dhe ne fillojmë të shohim ndarjen e fejesës së tyre, është e lehtë të pyesim veten se çfarë mendon Kyle për të gjithë këtë. Përveç Danielle Olivera-s, ai me siguri i njeh dy më të gjatat nga kushdo në shtëpinë e Hamptons. Ai e di se si sillen kur janë bashkë, të ndarë ose kur i bëjnë gjërat të komplikuara.

Kyle u shfaq në Watch What Happens Live këtë javë për të folur për Summer House. Natyrisht, kur flisni për shfaqjen këto ditë, është e pamundur të shmangni bisedën e Carl dhe Lindsay. Ndërsa ai dha disa nga njohuritë e tij për ndarjen e tyre, ai ishte mjaft diplomatik për të gjithë.

Kyle luan me Zvicrën

Kyle iu bë një pyetje fansash në lidhje me historinë e Carl të anulimit të angazhimeve në WWHL. Në përgjithësi, Kyle nuk ishte aty për të kundërshtuar vendimin e mikut të tij ose për të mbianalizuar emocionet e tij. Ai donte t'ua bënte të qartë fansave se nuk po përpiqej të futej në dramën rreth ndarjes. “Të gjithë janë si 'Team Carl, Team Lindsay, zgjidhni një', nuk ka ekipe,” shpjegoi Kyle. “Ata thjesht nuk ishin menduar të ishin, ata të dy janë miqtë e mi, ata janë më mirë.” Nuk mund të pajtohemi më shumë. Ndërsa ndarja ishte padyshim për më të mirën, ne dëshirojmë që të shikojmë Kyle duke ecur në korridor si një djalë lulesh gjatë ditës së madhe të Carl dhe Lindsay.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.