Kyle Cooke kritikon investimet e kompanisë Spritz të Craig Conover

Klea

Kyle Cooke kritikon investimet e kompanisë Spritz të Craig Conover

Kyle Cooke nuk është kurrë një njeri që t'i grisë fjalët e tij, edhe kur ndoshta duhet. Summer House OG është pa falje e hapur në të gjitha aspektet e jetës. E ka ndihmuar atë të krijojë një biznes të suksesshëm me Loverboy, por goja e njeriut të barbunit e ka futur në telashe më shumë se një herë.

Kyle vazhdoi së fundmi Watch What Happens Live për të shkaktuar më shumë telashe për veten e tij. Kyle zbuloi se ishte i mërzitur me “vëllain” e tij Craig Conover e Sharmit jugor. Me sa duket, Craig së fundmi është bërë zëdhënës i një prej konkurrentëve të drejtpërdrejtë të Loverboy. Gjatë vizitës së tij në WWHL Clubhouse, Kyle e la të shqyejë. Ai shprehu ndjenjat e tij të sinqerta për marrëveshjen e re të biznesit të Craig.

Kyle nuk është i kënaqur me Craig

Gjatë shfaqjes Watch What Happens Live After Show, Kyle bëri një tirade për mishin e tij me Craig dhe kompaninë rivale spritz. “Themeluesi më çoi në darkë disa ditë përpara marrëveshjes, mendoj, dhe nuk përmendi asnjë nga këto dhe mori informacion nga unë,” tha Kyle. “Operacion vërtet i dyshimtë.” Vera duhet të jetë argëtuese, Kyle, kjo nuk është argëtuese.

Me sa duket, Kyle nuk i pëlqeu që Craig priti derisa pranoi marrëveshjen për t'i treguar shokut të tij. “Ai pohoi se nuk e dinte që unë kisha spritz, ai mendoi se kisha vetëm çajra të fortë me gaz. Dhe unë them: 'Vëlla ne lançuam linjën tonë spritz një vit e gjysmë përpara kësaj kompanie', shtoi Kyle. “Ai i ka pasur të gjitha këto produkte, ndaj mos më thuaj se menduat se ne ishim thjesht një kompani çaji.” Craig me të vërtetë nuk mund të gjente një justifikim më të mirë sesa nuk dinte më mirë? Paige DeSorbo, ju lutemi ndihmoni këtë njeri.

Në përgjithësi, Kyle mendon se marka rivale po “kalëron” Craig për ndjekësit e tij në Instagram, edhe pse përfundoi duke bërë më shumë publicitet për Loveboy. “Ata tashmë kanë një ndjekës të madh, kështu që nëse nuk mund ta bënin pa të, a do të mund ta bëni atë me të?” tha Kyle. “Unë nuk i uroj askujt që të jetë i sëmurë, por mënyra se si ata e bënë këtë me të vërtetë më fshiu rrugën e gabuar.” Mjaft e drejtë.

Në fund të seancës së ajrosjes së Kyle, ai në fund u ndje keq që biznesi shkoi në mes të miqësisë së tij me Craig. “Sa herë që dikush thotë, 'Kyle, është vetëm biznes' kjo është në thelb për të justifikuar diçka që ata bënë që ishte një lloj goditjeje,” tha Kyle.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.