Madison Cowen

Klea

Kuzhinieri i rrjetit të ushqimit u shndërrua në banor i dëbuar nga apartamenti në NYC pasi nuk pagoi qiranë për 4 vjet!

Kuzhinieri i rrjetit të ushqimit u kthye në banor i dëbuar nga apartamenti në NYC pasi nuk pagoi qiranë për 4 vjet!

Saga e Madison Cowen's qiramarrjes i ka ardhur fundi. I mëparshmi Rrjeti i Ushqimit Një yll i realitetit, i kthyer në banore, ka liruar apartamentin e tij në Boerum Hill në Brooklyn, pasi ka shfrytëzuar ligjet e buta të dëbimit për të shmangur pagesën e mbi 145,000 dollarë qira për katër vitet e gjysmë.

Madison Cowen

Të martën në mëngjes, ish-kampioni me origjinë britanike i Të copëtuara dhe Shef i Hekurt dhe familja e tij kishin lënë tashmë apartamentin e tyre me një dhomë gjumi në State Street. Kjo ndodhi pak përpara se pronari Gus Sheha, i shoqëruar nga marshalli i qytetit Charles Marchisotto, të mbërrinte për t'i dëbuar zyrtarisht sipas një urdhri gjykate dhe për të ndryshuar bravat.

“Jemi të lumtur që ai është jashtë,” tha një Sheha e lehtësuar për mediat, pak minuta pasi hyri në banesë.

Madison Cowen

“Unë do të shpresoja që të tjerët ta shihnin këtë dhe të kuptonin se çfarë lloj qiramarrësi ishte ai dhe të mos liheshin në të njëjtin pozicion që isha unë.”

Banori i përhershëm i detyrohet ende 53 muaj qira të vonuar për apartamentin, ku banonte që nga tetori 2019, sipas Sheha.

Madison Cowen

Ai nuk ka paguar asgjë për banesën që nga janari 2020, duke shfrytëzuar zbrazëtitë ligjore si apelimi i vazhdueshëm i njoftimeve të dëbimit për të qëndruar në njësi, tha qiradhënësi.

“Sistemi po përkeqësohet më tej,” tha Sheha.

Madison Cowen

“Fatkeqësisht, janë pronarët e vegjël ata që vuajnë më shumë dhe mund të përballen me falimentimin kur qiramarrësit nuk paguajnë qiranë për katër vjet e gjysmë.”

Sheha përmendi se ai dhe familja e tij janë dorëhequr për të humbur paratë e qirasë që u detyrohen, duke pranuar se atij do t'i duheshin të shpenzonte fonde shtesë për avokatët për të ndjekur një tjetër padi, pa asnjë siguri për gjetjen Cowan për të rikuperuar pagesën.

Madison Cowen

“Bara më bie edhe një herë dhe është e padrejtë,” tha ai.

e Cowan Faqja e internetit thekson se ai ka kujdesur për ngjarjet luksoze për të parën Presidenti Bill Clinton, aktore Scarlett Johansson, dhe të famshëm të tjerë. Ai u ngrit për pak kohë në Rrjeti i Ushqimit Fama televizive duke fituar”Të copëtuara” në 2010 dhe një episod i “Shef i Hekurt” në vitin 2012.

Madison Cowen

Ai fillimisht shfrytëzoi një moratorium të dëbimit shtetëror të shkaktuar nga pandemia nga marsi 2020 deri në mes të janarit 2022.

Që nga përfundimi i moratoriumit, ai iu shmang pesë urdhrave të ndryshëm të dëbimit duke u kthyer vazhdimisht në gjykatë dhe duke paraqitur ankesa të reja. Ai zgjodhi të mos apelojë më tej pasi një gjyqtar lëshoi ​​një urdhër të gjashtë dëbimi dy javë më parë.

Madison Cowen

Cowan ka një histori të ngurtësimit të pagesave të qirasë. Sipas të dhënave të gjykatës, ai më parë nuk kishte paguar 46,200 dollarë qira për një apartament në Concord Street në qendër të Brooklyn, ku jetoi nga viti 2012 deri në 2015.