Mos prisni që Tumi dhe Natalya të bëjnë mirë në Below Deck Med

Klea

Kush ka të drejtë, Tumi apo Natalya?

Tumi Mhlongo dhe Natalya Scudder janë të përfshirë në një grindje intensive Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8, por kush e ka gabim? Tumi u caktua si Shef Stew i sezonit, pasi Natalya kishte shërbyer si Stew i dytë gjatë Sezonit 7 të Below Deck Med. Megjithatë, kur Tumi hasi në probleme me emigracionin, Natalya ndërhyri për të plotësuar pozicionin e saj derisa mbërriti.

Kur Tumi mbërriti më në fund në bord, ajo dhe Natalya filluan menjëherë të përplaseshin. Marrëdhënia e tyre nuk është përmirësuar dhe grindja e tyre i ka ndarë tifozët në “skuadra”. Vazhdoni të lexoni për të zbuluar nëse jemi Ekipi Tumi, apo Team Natalya!

Në fillim, Tumi ishte në gabim

Fred Jagueneau/Bravo nëpërmjet Getty Images

Kur Tumi hyri për herë të parë në bord, ajo ishte e gabuar gjatë ndërveprimit të saj të parë me Natalya. Tumi nuk arriti të trajtojë se sa fort punoi Natalya si Shef i Përkohshëm Stew gjatë statutit të parë, gjë që kuptohet që e mërziti Natalian.

Të dy hynë në një debat të ashpër brenda pak minutash, ku Tumi pohoi se organizimi i varkës ishte “siç nuk tregohej”. Ky koment ishte i jashtëzakonshëm, pasi Natalya bëri shumë punë për ta bërë jahtin të dukej bukur për ardhjen e Tumit. Tumi pohoi se ajo i referohej strukturës së vetë varkës dhe jo etikës së punës së Natalyas, megjithëse kjo dukej shumë e çmendur.

Pastaj Natalya i mori gjërat shumë personalisht

Përmbledhje e Mesdheut poshtë Deck
Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Gjatë takimit të parë të ekipit të brendshëm, Tumi njoftoi se planifikonte të renditte ekipin e saj pasi mendonte se kjo ndihmoi në mbajtjen e një strukture të mirë. Si Shefi Stew, Tumi kishte plotësisht të drejtën për këtë, pavarësisht nga dëshirat e Natalya.

Tumi shpjegoi se donte që Kyle Viljoen të shërbente si Stew i dytë, pasi ai shkëlqeu me të ftuarit dhe shërbimin. Natalya, nga ana tjetër, u caktua të ishte zierja e tretë, pasi Tumi vuri në dukje se ajo ishte e shkëlqyer me lavanderi dhe pastrim. Jessika Asai, nga ana tjetër, u caktua si Zierja e 4-të.

Ishte e qartë se Natalya e mori personalisht renditjen e Tumit, edhe pse nuk duhej. Tumi po vepronte brenda kufijve të autoritetit të saj si Shef Stew, dhe ajo nuk po përpiqej ta bënte Natalya të ndihej keq duke e vënë atë si Stew të tretë. Tumi kishte një arsye krejtësisht logjike për vendimin e saj, dhe madje bëri gjithçka për të komplimentuar Natalya për aftësitë e saj në larjen e rrobave!

Tani Natalya është krejtësisht jashtë linjës

Përmbledhje e Mesdheut poshtë Deck
Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Pas statutit të dytë, Natalya filloi të vepronte plotësisht në mënyrë të paarsyeshme ndaj Tumit. Tumi bëri përpjekje të dukshme për të qëndruar e qetë me Natalya dhe për të dëgjuar këndvështrimin e saj, duke ndarë me respekt pikëpamjen e saj. Një shembull i kësaj ishte kur Natalya u ankua që Kyle nuk po pastronte festën e pizhameve, e cila përfundoi në orën 3 të mëngjesit. Tumi shpjegoi se ajo do të preferonte që Kyle thjesht të shkonte në shtrat në atë moment, por Natalya refuzoi të pajtohej.

Natalya vazhdoi t’u tregojë pjesës tjetër të anëtarëve të ekuipazhit të saj gjithçka për urrejtjen e saj ndaj Tumit, për të cilën disa prej tyre filluan të sëmuren. Një nga njerëzit e preferuar të Natalias për t’u ankuar ishte shefi Jack Luby, i cili gjithashtu u largua në këmbë me Tumi. Sidoqoftë, ai pranoi se tani kishte një mendim më të mirë për Tumi dhe nuk ishte i interesuar për atë që Natalya kishte për të thënë për të.

Pika e kthesës erdhi kur Tumi vuri re se Natalya nuk kishte arritur të pastronte plotësisht kabinat, të cilat më pas ia përcolli Xhesikës. Ndërsa Tumi duhej t’i ishte afruar vetë Natalias për këtë, reagimi i Natalya ishte ende i pajustifikuar. Natalya e thirri Tumin dhe e pyeti se cili ishte problemi dhe dukej se harroi plotësisht se Tumi ishte Shefi i Zierjes.

Konfrontimi u bë aq i keq sa kapiteni Sandy Yawn duhej të ndërhynte dhe t’i thërriste të dyja zonjat në urë. Uh Oh! Përpara kapitenit Sandy, Natalya shpejt deklaroi se nuk mund të punonte me Tumi. Nga ana tjetër, Tumi qeshi më pas kuptoi se duhej të ishte përgjigjur më profesionalisht. Të dyja gratë morën një paralajmërim nga kapiteni Sandy dhe iu tha që ta kuptonin.

Pas gjithçkaje, Ne jemi Ekipi Tumi!

Përmbledhje e Mesdheut poshtë Deck
Fred Jagueneau/Bravo nëpërmjet Getty Images

Pas gjithçkaje që ka ndodhur mes Tumit dhe Natalias, ne jemi njëqind për qind në anën e Tumit. Pavarësisht se është pak agresiv në fillim, Tumi është Shef Stew dhe meriton të respektohet për këtë. Tumi gjithashtu bëri disa përpjekje për t’i zgjidhur gjërat me Natalya, gjë që ajo nuk e pranoi. Ndërsa shpresojmë që këto dy gjellë të mund të plotësohen deri në fund të sezonit, nuk duket e mundshme.