Çfarë dimë për gruan e vonë të Gerry Turner dhe të kaluarën e takimeve

Klea

Kush e merr Trëndafilin Final të Gerry Turnerit?

Edhe pse fansat nuk do të marrin një shërbim Beqari i Artë me gjelin e detit dhe byrekun e tyre këtë javë, ka një çaj të ri befasues se kush Gerry Turner‘s F1 është. Ka qenë një rrugë e gjatë me shumë dhimbje dhe Gerry i ka mbajtur shikuesit në buzë të vendeve të tyre gjatë gjithë udhëtimit të tij romantik.

The Golden Bachelor ka qenë një shtesë e re emocionuese për Bachelor Nation, dhe një shfaqje që qëndron larg nga shumica e ofertave të ekskluzivitetit. Udhëtimi i Gerry-t ka qenë çuditërisht i vërtetë dhe i përzemërt—diçka që fansat e Bachelor Nation zakonisht nuk e kuptojnë shumë. Gjatë sezonit, Gerry ka marrë shumë vendime të papritura, të cilat e bënë sezonin emocionues dhe emocionues.

Megjithëse shumë shikues menduan se marrëdhënia e Gerry-t me Faith Martin-in ishte e sigurtë se do të shkonte në distancë, Gerry tronditi fansat dhe Faith-in duke e dërguar në shtëpi pas qyteteve të lindjes. Gerry mbeti me dy të fundit të tij – Leslie Fhima dhe Theresa Nist – ndërsa shkonte në javën e suitave fantazi.

Megjithatë, megjithëse ai shpresonte të kishte qartësi, koha e Gerryt në suitat e fantazisë me Leslie dhe Theresa duket se e kishte lënë atë më konfuz se kurrë. Ndërsa kalonte kohë me Leslie-n, Gerry dukej se ishte plotësisht i qetë dhe ai i tha asaj se nuk mendonte se mund të jetonte pa të. Ju mund të mendoni se kjo do të thotë se Leslie ishte një bravë për trëndafilin e tij të fundit, pasi Gerry madje komentoi në kamerë gjatë takimit të tij me Theresa-n se po pyeste se çfarë po bënte Leslie. Por pas natës së tij me Terezën, Gerry dukej në mënyrë të ngjashme edhe me të.

Kjo gjë e ka lënë Gerry-n me një vendim të vështirë për të marrë, pasi ai duket i dashuruar me të dyja femrat dhe u ka shprehur ndjenjat e thella të dyjave. Pra, kë zgjodhi Gerry në fund? Dhe a ishte zgjedhja e duhur?

Kush e merr Trëndafilin Final të Gerry Turnerit?

(Fotografia: ABC/Ricky Middlesworth)

Sipas blogerit për një kohë të gjatë spoiler, Reality Steve, trëndafili i fundit i Gerry Turner shkon te Theresa. Blogeri shpesh është korrekt me spoilerët e tij, ndaj ka shumë të ngjarë që njoftimi i tij të jetë i saktë.

Megjithatë, ky lajm ndoshta vjen si një surprizë e madhe për shumë fansa të emisionit. Pas takimeve të suitave fantastike, Leslie dukej si kryesuesi i qartë. Ndërsa Gerry përfundimisht u ngroh me Terezën gjatë takimit të tyre dhe kaloi një natë të mirë me të, ai ishte ende i preokupuar me mendimet për Leslie.

Sigurisht, të gjitha shenjat që tregojnë për Leslie mund të jenë rezultat i redaktimit mashtrues. Redaktorët dhe producentët e Kombit Bachelor shkojnë përtej dhe përtej krijimit të historive bindëse dhe të paparashikueshme. Nuk është aspak e pazakontë që ata të sugjerojnë përmes “redaktimit” të një konkurrenti se ata janë të parët, vetëm për të tërhequr një çelës në fund, kur kryesimi i jep trëndafilin e tyre dikujt tjetër. Mund të ndodhë që Theresa të ishte kryesuesja e Gerry gjatë gjithë kohës, por në një përpjekje për ta bërë sezonin të paparashikueshëm, producentët dhe redaktorët i larguan shikuesit nga realiteti.

A janë Gerry dhe Theresa ende bashkë?

Theresa Nist Gerry Turner
(Fotografia: Disney/John Fleenor)

Theresa nuk ka qenë saktësisht konkurrentja më e pëlqyer këtë sezon, kështu që ka të ngjarë që shumë fansa të jenë të pakënaqur me vendimin e Gerry. Sidoqoftë, në fund të fundit gjithçka varet nga Gerry. Ai sheh pamjen e plotë, duke përfshirë momentet që shikuesit nuk janë të vetëdijshëm. Marrëdhënia e Gerry-t dhe Theresa-s mund të ketë më shumë sesa e kuptojnë fansat.

Pra, pyetja tani është, a mori Gerry vendimin e duhur?

Nga buzët e tij, Gerry ka treguar se është ende me marrësin e fundit të trëndafilit, që tani e dimë se është Theresa. “Zgjodha gruan më të madhe në botë,” tha Gerry për botimin lokal, IndyStar. Megjithatë, me sa duket ka ende njëfarë pasigurie në marrëdhënien e tyre.

Me Gerry me banim në Indiana dhe Theresa në New Jersey, pyetja se ku të jetonte ka qenë gjithmonë një problem për çiftin. Edhe pse Gerry i tha IndyStar, “Unë mendoj se e kam zgjidhur [the living situation] me personin tim,” ai la të kuptohet gjithashtu se ka ende variabla që duhen trajtuar. “Ne kemi pasur një bisedë të mirë për këtë,” tha ai, “dhe ka një sërë opsionesh, dhe ne nuk kemi arritur në një përfundim përfundimtar për këtë. Më pëlqen shumë vendi ku jetoj. Asaj i pëlqen shumë vendi ku jeton.”

Gerry duket se është i kënaqur me zgjedhjen e tij, por nëse ai dhe Theresa do të funksionojnë, është supozimi i kujtdo. Distanca e tyre gjeografike dhe dëshira e ngjashme për të qëndruar aty ku janë mund ta torpezojnë këtë marrëdhënie të lulëzuar. Megjithatë, si Gerry ashtu edhe Theresa duken shumë të përkushtuar për të siguruar që kjo do të jetë dashuria e fundit e jetës së tyre, kështu që ndoshta ata do ta bëjnë atë të funksionojë. Këtu shpresojmë që ata të kenë një jetë të lumtur së bashku!