Kush duhet të marrë Rose Final Gerry Turner në Golden Bachelor?

Klea

Kush duhet të marrë Rose Final Gerry Turner në Golden Bachelor?

Është çmenduri të mendosh këtë Beqari i Artë është tashmë në treshen e fundit, që do të thotë se udhëheqësi Gerry Turner së shpejti do të ketë një vendim të madh për të marrë. Tre femrat e fundit janë Faith Martin, Theresa Nist dhe Leslie Fhima, të cilat secila kanë marrë një takim në qytetin e lindjes. Ndërsa ne e dimë se kush është një nga finalistët e Gerry, tjetri nuk është konfirmuar. Episodi i vendlindjes mbaroi në një shkëmb të madh kur Gerri nuk mund të vendoste se kujt t’i jepte trëndafilin e tij të dytë.

Ndërsa të tre gratë e mbetura të Gerry janë të mrekullueshme, ekziston një zgjedhje e qartë se kujt duhet t’i japë Gerry trëndafilin e tij të fundit. Një nga këto gra është më e pajtueshme me Gerry për disa arsye të ndryshme. Ja kush duhet ta marrë trëndafilin e fundit të Gerry Turner.

Gerry duhet të zgjedhë Terezën

(Fotografia: ABC/Ricky Middlesworth)

Theresa është deri tani ndeshja më e përputhshme e Gerry-t, dhe të dy duket se kanë një kimi të vërtetë. Pasi la një përshtypje të paharrueshme në natën e parë, Theresa mori takimin e parë kokë më kokë të sezonit. Gerry e çoi atë në një restorant, ku diskutuan të kaluarën e tyre dhe kuptuan se në të vërtetë kishin shumë të përbashkëta.

Bashkëshorti i Terezës ndërroi jetë papritmas, njësoj si me gruan e Gerrit, Tonin. Të dy Theresa dhe Gerry ishin martuar me të dashurit e tyre të shkollës së mesme, kështu që kjo ishte diçka për të cilën ata mundën të lidheshin me njëri-tjetrin. Për më tepër, dyshja u lidhën për shkak të të qenit të vetmuar pasi humbën partnerët e tyre, kështu që do të ishte shumë mirë t’i shihje ata të ndërtonin një jetë të re të lumtur së bashku.

Gerry dhe Theresa janë gjithashtu më të afërmit në moshë, pasi Gerry është 72 vjeç ndërsa Theresa është 70. Faith dhe Leslie janë të dy në të 60-at, duke i bërë ata dukshëm më të rinj se Gerry. Do të kishte më shumë kuptim që Gerry të zgjidhte Terezën pasi ata janë më të afërt në moshë dhe kanë pasur përvoja shumë të ngjashme jetësore.

Por për cilën grua duket më shumë Gerry?

ABC/John Fleenor

Ndërsa ne do të donim të shihnim Gerry-n të zgjedhë Terezën, është e paqartë nëse lidhja e tyre është aktualisht më e forta. Tereza mori takimin e parë në vendlindje, ku pranoi se ishte e dashuruar me Gerrin. Megjithatë, Gerry nuk e ktheu atë, gjë që e bëri Theresa të pyeste se sa të forta ishin ndjenjat e tij ndaj saj.

Gjatë takimit në vendlindjen e tij me Faith-in, Gerry i tha asaj se e donte para familjes së saj dhe ajo ia ktheu. Ndërsa Gerry mund të jetë i dashuruar me Faith, është e paqartë nëse stili i saj i jetesës i përshtatet idesë së tij për të ardhmen e tij. Faith i shpjegoi Gerrit se ajo kurrë nuk donte të lëvizte sepse kali i saj ishte varrosur në pronën e saj, gjë që Gerry e kuptoi. Gerry, megjithatë, nuk dukej se kishte ndërmend të transferohej në fermën e Faith-it në Benton City, Uashington.

Takimi në vendlindjen e Gerrit me Leslie duket se ka shkuar më së miri, ku ai përmendi gjithashtu se rastësisht është dashuruar me të. Leslie i ktheu ndjenjat dhe Gerry shtoi se ai mund të shihte një të ardhme me të. Pasi takimi i tyre shkoi aq mirë, nuk ishte çudi kur ajo mori trëndafilin e parë të mbrëmjes. Ndërsa duket të jetë një lidhje mes Theresa dhe Faith për momentin, duket qartë se Leslie është aktualisht zgjedhja kryesore e Gerry.

Gerry dhe Theresa kanë më shumë kuptim jashtë shfaqjes

ABC/John Fleenor

Tifozët e Kombit Bachelor e dinë se shfaqja e postimeve të përputhshmërisë ka më shumë rëndësi se çdo gjë, dhe The Golden Bachelor nuk është ndryshe. Gerry dhe Theresa duket se kanë shansin më të mirë për të qëndruar jashtë rezidencës, bazuar vetëm në datat e qytetit të lindjes. Theresa jeton në New Jersey, i cili është më i afërti me shtetin e origjinës së Gerry, Indiana. Faith dhe Leslie jetojnë përkatësisht në Uashington dhe Minesota, gjë që do të ishte pak më larg që Gerry të bënte lëvizjen.

Për më tepër, Gerry pranoi gjatë qytetit të tij të lindjes me Terezën se mund t’i shihte ata duke ndërtuar një jetë reale së bashku. Nga ana tjetër, ai dukej i pasigurt për mënyrën e jetesës së Faith-it në fermë. Ai nuk dukej se kishte ndonjë problem me shtëpinë e Leslie në Minneapolis, kështu që ka kuptim që ai i ofroi asaj edhe një trëndafil. Megjithatë, New Jersey është pak më afër Indianës sesa Minesota!

Ndërsa të tre femrat e fundit të Gerry-t meritojnë të gjejnë sërish dashurinë, nuk ka dyshim se Theresa është ndeshja e tij më e mirë. Gerry dhe Theresa janë të afërt në moshë, kanë prejardhje të ngjashme dhe mund ta bëjnë lehtësisht marrëdhënien e tyre të funksionojë jashtë rezidencës.